Skip to content

Werkregio
Stoelmassage op locatie

Werkregio voor onze stoelmassages is heel Nederland.
Er zijn altijd masseurs beschikbaar voor bedrijfsmassages op locatie om
de vitaliteit en het werkplezier te vergroten. Bij evenementen zijn
onze massages een balans tussen inspanning en ontspanning.

Ontdek wat onze stoelmassages in uw werkregio kunnen betekenen.
Graag tot ziens!

Maureen Kessing

Werkregio stoelmassage op locatie

Download onze brochure.

Information for our international clients click here.

Ontspanning na inspanning. Een massage op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. De ideale powernap om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Neem contact met ons op om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In goede handen

Met Stoelmassage op Locatie weet je: alles is in goede handen. Niet alleen de fijne massage met inachtneming van wensen en grenzen, maar ook de handige planning-tool waarmee medewerkers zelf een afspraak kunnen inplannen. Top geregeld, met veel persoonlijke aandacht!

Marjan
Aanrader!

Maureen masseert met ontzettend veel passie voor het werk en de mens. Een ontzettend lieve vrouw die fijn is in de omgang. Ze geeft veel persoonlijke aandacht aan de persoon in de stoel en voelt aan waar de ander behoefte aan heeft. Een echte aanrader!

Marnix
Volledige ontspanning zowel door de massage als door de masseuse

Wij hebben 2 dagen stoelmassages, op inschrijving, georganiseerd voor de werknemers bij ons op kantoor. Iedereen wilde hier graag gebruik van maken en was zeer enthousiast over de massage. De feedback die we hebben gekregen was: "De massage was heerlijk, de masseuse zeer kundig, persoonlijk en hartelijk. Wat mij betreft mag dit wel regelmatig gebeuren."

Jacqueline
Maureen is een professional in haar vakgebied

Maureen is een professional in haar vakgebied en levert service met dikke hoofdletters! Alle gasten hebben bijzonder genoten van haar stoelmassages en het was super fijn afspraken maken met Maureen. Kortom Stoelmassage op Locatie is een dikke aanrader!

Bastian
Als herboren!

Na iedere stoelmassage voel ik me weer als herboren! Maureen is een professional, ze verstaat haar vak en voelt perfect aan wat mijn lichaam nodig heeft. Contact verloopt soepel en plezierig.

Peter

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere happening? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!