engelse-vlag-rechthoek.png

Werkregio
Stoelmassage op locatie

Onze werkregio is heel Nederland. Boek onze stoelmassage op locatie service voor ontspanning op het werk en tijdens events of vitaliteitsdagen.

Reserveer bedrijfsmassages om de vitaliteit en het werkplezier te vergroten of regel een stoelmassage dag voor balans tussen inspanning en ontspanning.

Bel 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33 voor meer info.

Werkregio stoelmassage op locatie

Information for our international clients click here.

Personeelsfeest Join ons team. Massage op het werk.Werkregio Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Al meer dan 15 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. Wij verzorgen massages bij bedrijven en tijdens evenementen. Onze werkregio is heel Nederland.

Stoelmassage is vooral gemakkelijk omdat het over de kleding heen wordt gegeven. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. De massage duurt 20 of 30 minuten. Als powernap tijdens een drukke dag op het werk wordt het zeer gewaardeerd. Bovendien vinden bezoekers van events het heerlijk om even te kunnen ontspannen!

Alle deskundige masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in uw regio beschikbaar. Alle dagen van de week komen wij met plezier bij u langs om ontspannende stoelmassages te verzorgen.

Wij helpen graag om uw waardevol personeel gezond en vitaal te houden. Een stoelmassage verbetert de lichamelijke conditie en voorkomt RSI klachten door overbelasting en klachten aan nek, schouder en rug door een ongemerkt verkeerde werkhouding. Kortom minder stress en meer werkplezier! 

Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat, meerdere locaties én meer masseurs, wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. Wilt u meer weten over stoelmassage op het werk of tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Massage maakt het gelukshormoon oxytocine aan

Professioneel, persoonlijk & praktisch

Onze stoelmassage op locatie service wordt geheel afgestemd op het gezondheidsbeleid en de wensen binnen uw onderneming. Wij beantwoorden al uw vragen over de kosten, de frequentie van de massages en welke werktijden het beste kunnen worden gehanteerd. Het massageschema wordt op maat gemaakt.

Wij werken conform een privacy-, gezondheids- en hygiëneprotocol en met de masseur is een overeenkomst van opdracht conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) afgesloten. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. 

– Onze offerte is maatwerk gebaseerd op uw wensen en op het aantal deelnemers.
– De informatie over en de organisatie van de massages regelen wij voor u.
– Gratis online agenda om snel en eenvoudig een massage in te plannen.

Het enige wat u hoeft te regelen is een geschikte werkruimte van minimaal 3x3m met ventilatie mogelijkheid en een gratis parkeerplaats. 

Join ons team. Online agenda Veelgestelde vragen - FAQ fiscaal voordeel
In goede handen
Met Stoelmassage op Locatie weet je: alles is in goede handen. Niet alleen de fijne massage met inachtneming van wensen en grenzen, maar ook de handige planning-tool waarmee medewerkers zelf een afspraak kunnen inplannen. Top geregeld, met veel persoonlijke aandacht!
Marjan
Aanrader!
Maureen masseert met ontzettend veel passie voor het werk en de mens. Een ontzettend lieve vrouw die fijn is in de omgang. Ze geeft veel persoonlijke aandacht aan de persoon in de stoel en voelt aan waar de ander behoefte aan heeft. Een echte aanrader!
Marnix
Volledige ontspanning zowel door de massage als door de masseuse
Wij hebben 2 dagen stoelmassages, op inschrijving, georganiseerd voor de werknemers bij ons op kantoor. Iedereen wilde hier graag gebruik van maken en was zeer enthousiast over de massage. De feedback die we hebben gekregen was: "De massage was heerlijk, de masseuse zeer kundig, persoonlijk en hartelijk. Wat mij betreft mag dit wel regelmatig gebeuren."
Jacqueline
Maureen is een professional in haar vakgebied
Maureen is een professional in haar vakgebied en levert service met dikke hoofdletters! Alle gasten hebben bijzonder genoten van haar stoelmassages en het was super fijn afspraken maken met Maureen. Kortom Stoelmassage op Locatie is een dikke aanrader!
Bastian
Als herboren!
Na iedere stoelmassage voel ik me weer als herboren! Maureen is een professional, ze verstaat haar vak en voelt perfect aan wat mijn lichaam nodig heeft. Contact verloopt soepel en plezierig.
Peter

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Is uw bedrijf gevestigd in Groningen, Deventer, Nijmegen, Venlo of Den Helder? Of in Goes, Hengelo of Aalsmeer? Wij komen op locatie in heel Nederland. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar.

Wilt u meerdere masseurs op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd inzetten? Geen probleem, de logistieke organisatie van de massages nemen wij graag voor u uit handen. Wij kennen de kneepjes van het vak!

Gewoon goed geregeld

error: Content is protected !!