Skip to content

Wereld Tafeltennis dag

6 april 2022

Wereld tafeltennis dag is ieder jaar op 6 april. De ideale dag om een potje pingpong te spelen. Tafeltennis is voor jong & oud en groot & klein. 

Het is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. 

Na afloop een heerlijke massage als je voor de lol of in competitieverband een potje pingpong hebt gespeeld.

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘a Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

wereld tafeltennis dag

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!