Skip to content

Wereld MS Dag

30 mei

Ieder jaar wordt op 30 mei de Wereld MS Dag gehouden. Op deze dag komt de wereldwijde Multiple Sclerose gemeenschap samen om verhalen te delen, het bewustzijn te vergroten en campagne te voeren voor iedereen die is getroffen door MS.

MS verloopt bij iedereen anders en de klachten wisselen per dag. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, concentratie problemen en pijn. Bedrijven bieden gelukkig thuiswerk aan waardoor velen toch kunnen blijven werken!

MS Dag: (Stoel)massage kan verlichting bieden en de eigen-effectiviteit van de MS patiënt bevorderen!

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

Wereld MS Dag

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!