Skip to content

Week van de HSP

13 t/m 19 juni 2022

In de Week van de HSP wordt aandacht gevraagd voor Hoog Sensitieve Personen. De Amerikaanse psychotherapeute Elaine Aron introduceerde in 1996 de term highly sensitive person.

Hoog sensitieve personen nemen externe prikkels heel sterk waar. Zij verwerken alles rondom hen veel meer, reflecteren erover, denken verder en maken associaties. Het verwerken van prikkels komt aan de oppervlakte als intuïtie. 

‘HSP heb je niet, je bént het. Het is een aangeboren persoonlijkheidskenmerk, een stukje temperament dat je maakt tot wie je bent.’

Week van de HSP. Voel wat een ontspannende stoelmassage voor je kan betekenen.

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘a Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

week van de hsp

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!