Stoelmassage op Locatie Voordelen stoelmassage

Vitaliteitsbeleid

International clients click here.

De voordelen van stoelmassage op het werk zijn zowel voor werkgevers als voor werknemers.

Een ontspannende massage zorgt dat medewerkers gezond en klachtenvrij aan het werk blijven.

En het aanbieden van bedrijfsmassages levert fiscaal voordeel op.

Een win-win situatie.

Stoelmassage is de maatregel tegen werkstress. Regelmatig een massage op het werk verbetert de lichamelijke conditie en voorkomt klachten zoals stress, RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding. Verder vermindert stoelmassage het ziekteverzuim en draagt de massage bij aan gemotiveerde en energieke medewerkers.

Het aanbieden van stoelmassage op het werk is een geweldig hulpmiddel om het algehele gevoel van vitaliteit en welzijn te verbeteren. Een massage is een gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is niet alleen effectief tegen stress, ook het immuunsysteem verbetert. Het werkplezier neemt toe en werkgerelateerde klachten nemen af.

Chairmassage Blue monday stoelmassage den haag goes purmerend

Voordelen stoelmassage

Volgens TNO verzuimen vitale medewerkers 27% minder en zijn zij 18% productiever. Met fiscaal voordeel stimuleert de overheid werkgevers om te investeren in gezonde werkomstandigheden. Zij erkent de meerwaarde van bedrijfsmassages als een manier om de vitaliteit en de inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. 

Jaarlijks lopen veel mensen het risico op een burn-out, RSI of op andere werkgerelateerde klachten. Verzuimkosten per werknemer lopen snel op tot € 250,- à € 400,- per dag! Voor dit bedrag kan een medewerker een jaar lang regelmatig massage op het werk krijgen. Stoelmassage is een investering met een duurzaam effect. 

Kostenbesparing en financieel voordeel

Voor ondernemingen met hoge werkdruk en voor medewerkers met een repeterende werkhouding zijn bedrijfsmassages een welkom rustmoment in de drukte van alledag. Het aanbieden van stoelmassage is een investering die zich snel terug verdient én werknemers vinden een massage op het werk een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. 

Bedrijfsmassages zijn kostenbesparend en leveren voordeel op. De belastingdienst heeft massage op het werk de gunstige nihilwaardering toegekend en leveren fiscaal voordeel op. Het is voor ondernemers financieel aantrekkelijk vanwege de lage investeringskosten, de minimale tijdsinvestering én blije en vitale medewerkers.

Stoelmassage kan in het ARBO-plan worden opgenomen. Let wel dat de massages in het RI&E en Plan van Aanpak zijn opgenomen, dat de massages tijdens werktijd is en dat de werknemer geen eigen bijdrage betaalt. Wanneer niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, kunnen de massages wel onbelast worden verstrekt ten koste van het WKR forfait.

Resultaten stoelmassage

 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Vermindert stress en brengt ontspanning.
 • Verlicht spierspanning en hoofdpijn.
 • Vermindert RSI klachten.
 • Verbetert bloedcirculatie en verlaagt de bloeddruk.
 • Verhoogt focus, energie en productiviteit.
 • Verbetert de kwaliteit van de slaap.
 • Vermindert angst en depressies.
 • Verhoogt moreel en loyaliteit.
 • Vermindert personeelsverloop.
 • Verhoogt gevoel van plezier, welzijn en werkgeluk.
 • Vermindert kortdurend ziekteverzuim.
Een stralende lach - Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie stoelmassage op locatie

Werkplezier & Vitaliteit

Tijdens een powernap van 20 of 30 minuten komen medewerkers tot rust en blijven zij bewust van hun lichaam en werkhouding. Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de voordelen van onze stoelmassages. 

Bevlogen werknemers maken minder fouten, zijn productiever, innovatiever en creatiever. Zij voelen zich betrokken, ervaren een hogere werktevredenheid en hebben minder last van werkstress, zie diverse stoelmassage onderzoeken.

vitale secundaire arbeidsvoorwaarde

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!