world ngo day stoelmassage op locatie

Wereld NGO Dag

De onschatbare rol van het maatschappelijke middenveld

27 februari 2024

World NGO Dag is de ideale dag om stil te staan bij de zinvolle verandering die ontstaat uit de kracht van innovatieve NGO’s = Niet Gouvernementele Organisaties. Zij vervullen een onschatbare rol van het maatschappelijke middenveld bij het beschermen van en strijden voor fundamentele mensenrechten, democratie en duurzame ontwikkeling voor iedereen!

World NGO Dag: Ontspanning en stoelmassage voor iedereen.

The sanitation and hygiene of so many remote areas have improved because of the tireless efforts of the people working in NGOs. Here’s to thanking them and wishing everyone a very Happy World NGO day.

– UNKNOWN

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!