stoelmassage friesland tilburg ms dag delfzijl

Wereld MS Dag

Aandacht voor de wereldwijde MS-gemeenschap

30 mei 2024

Ieder jaar wordt op 30 mei de Wereld MS Dag gehouden. Op deze dag komt de wereldwijde Multiple Sclerose gemeenschap samen om verhalen te delen, het bewustzijn te vergroten en campagne te voeren voor iedereen die is getroffen door MS.

MS verloopt bij iedereen anders en de klachten wisselen per dag. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, concentratie problemen en pijn. Bedrijven bieden gelukkig thuiswerk aan waardoor velen toch kunnen blijven werken!

MS Dag: (Stoel)massage kan verlichting bieden en de eigen-effectiviteit van de MS patiënt bevorderen!

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!