wereld gezondheidsdag werkplezier zorg dag van de doktersassistente ontdek de zorg week dag van de apothekersassistent stoelmassage op locatie

Wereld Gezondheidsdag

Een gezonde wereld voor iedereen.

7 april 2024

Sinds 1995 wordt ieder jaar de Wereld Gezondheidsdag gevierd ter gelegenheid van de oprichting van de WHO (World Health Organization) op 7 april in 1948. De focus van de Wereld Gezondheidsdag ligt op het verbeteren van globale gezondheidszorg en het uitbannen van gezondheidsrisico’s die grote delen van de wereldbevolking raken.

Een dag om bij stil te staan dat onderwijs, goede voeding, beweging en ontspanning voor iedereen belangrijk zijn. Eigenlijk zou elke dag Wereld Gezondheidsdag moeten zijn. Want iedere dag hebben mensen recht op goede, betaalbare en toegankelijke zorg. Gezondheid voor iedereen, wereldwijd!

Stoelmassage op Wereld Gezondheidsdag draagt bij aan de bewustwording van lichaamshouding en ontspanning.

‘Take care of your body. It’s the only place you have to live.

– Jim Rohn

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!