Dag van het veilige magazijn bewust veilig dag van de heftruckchauffeur stoelmassage op locatie

Bewust Veilig Dag

Fysiek werk verdient bijzondere aandacht.

27 maart 2024

Op de Bewust Veilig Dag wordt elk jaar een concrete stap gezet naar een hogere veiligheid in het magazijn. Een gezond en veilig magazijn leidt niet alleen tot minder ongevallen op het werk, ook wordt het werk efficiënter uitgevoerd waardoor de bedrijfsprestaties omhoog gaan. Initiatiefnemers van de Dag van het Veilige Magazijn zijn BMWT-Keur, Evofenedex en Tempo Team. Zet de magazijn medewerkers in het zonnetje.

Ontspanning in het veilige magazijn voor de harde werkers met een stoelmassage op locatie.

Safety First is Safety Always.’

– Charles Melville Hays

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!