valentijnsdag

Valentijnsdag

Aan wie denk jij vandaag?

14 februari 2024

Valentijnsdag is vooral een feest waarbij kaarten, allerlei producten in de vorm van een hart, of rozen anoniem naar geliefden worden gestuurd. Vier Valentijnsdag op locatie met een bloemetje of stuur een kaartje aan aan diegenen op wie je bijzonder bent gesteld. De oudste Valentijnskaart is rond 1400 gemaakt en is te vinden in het British Museum.

In Nederland was Valentijnsdag eerst een ‘Dag der Vriendschap’. Toen werden bijzondere mensen bedankt voor hun belangeloze inzet. Tegenwoordig hebben televisie programma’s zoals ‘All you need is love’ zeker bijgedragen dat Valentijnsdag steeds meer in het teken van verliefdheid en liefde is komen te staan.

Verras iemand met een stoelmassage op locatie voor Valentijnsdag.

Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.’

– augustinus van hippo

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!