dag van de thuiswerker safer internet dag stoelmassage op locatie

Dag van de Thuiswerker

Ontspanning voor thuiswerkers.

16 maart 2024

De Dag van de Thuiswerker is de gelegenheid om medewerkers in het zonnetje te zetten die altijd vanuit huis werken. Voor mensen die dat willen en voor medewerkers die niet anders kunnen, omdat zij door een aandoening niet op kantoor kunnen werken. Deze dag wordt georganiseerd door Webmastery, waar de medewerkers allen vanuit huis werken. Met de Dag van de Thuiswerker wordt nog een extra stap gezet.

Werken vanuit huis kan een oplossing zijn voor mensen met en zonder aandoening. Voor de mensen zelf, die met thuiswerken een betere balans in hun leven krijgen, en voor werkgevers die door de thuiswerkbaan als serieuze mogelijkheid te omarmen minder snel afscheid hoeft te nemen van medewerkers die langdurig ziek worden en moeite hebben met de reis naar of de drukte op kantoor.

Op de Dag van de Thuiswerker zetten we iedereen in het zonnetje. Ontspanning thuis met een stoelmassage op locatie.

‘Working from home is no different than going to the office. Get up on time, hop on your work desk at the time, and close the door and work till official hours end.

– @ HED

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!