safer internet dag - Dag va n het veilige internet stoelmassage op locatie

Safer Internet Dag

Veilige online omgeving

6 februari 2024

Een veilige online omgeving voor kinderen. Sinds 2004 wordt op deze dag wereldwijd aandacht gevraagd voor veiliger internet, zodat kinderen in een veilige online omgeving verantwoord online technologieën en mobiele telefoons kunnen gebruiken. Trakteer de security specialisten op een welverdiende stoelmassage.

Safer Internet Dag: Trakteer de security specialisten op een welverdiende ontspannende stoelmassage.

Safety First is Safety Always.’

– Charles Melville Hays

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!