rsi dag stoelmassage op locatie wereldgezondheidsdag dag voor veiligheid en gezondheid op het werk bedrijfsmassagepraktijken thuiswerkende medewerkers

Internationale RSI Dag

Because Work Shouldn’t Hurt!

29 februari 2024

Op de Internationale RSI Dag wordt aandacht gevraagd voor een goede werkplek en voor een goede werkhouding. RSI staat voor Repetitive Strain Injury. Het is een verzamelnaam voor allerlei arbeidsgebonden klachten zoals pijn, tintelingen of een onaangenaam verdoofd gevoel in nek- en schouders, armen en ellebogen en aan polsen, handen en vingers. Het constant uitvoeren van dezelfde bewegingen gedurende lange tijd, een statische houding en werkstress kunnen leiden tot RSI.

Kassamedewerkers, slagers, kappers en mensen die de hele dag achter de computer zitten, hebben steeds vaker te maken met RSI klachten. Bovendien komt RSI ook voor binnen andere vakgebieden. Door elke keer dezelfde handeling uit te voeren, kun je last krijgen van de spieren waardoor de doorbloeding minder goed wordt. Klachten aan Arm, Nek en/of Schouder (KANS) leiden nog steeds tot veel verzuim. Regelmatig een stoelmassage op het werk helpt om RSI klachten voor te blijven.

Maak kennis met stoelmassage op de RSI DAG.

‘Rust behoort bij het werk als de oogleden bij de ogen.

– Rabindranath Tagore

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!