standby preventie assistent dag stoelmassage op locatie

Dag van de Preventie Assistent

Vakkundige assistenten zijn onmisbaar.

19 januari 2024

Binnen een tandartspraktijk is een vakkundige assistente onmisbaar. Een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventie assistent is essentieel. Zet op de Dag van de Preventie Assistent de dames en de heren in het zonnetje.

Naast het organiseren en het regelen van voorkomende werkzaamheden zijn zij het gezicht van de praktijk en de rechterhand van de tandarts. Schouder-, nek- en rugklachten zijn veel voorkomende klachten in deze beroepsgroep.

Zou het niet fantastisch zijn om stoelmassages aan alle preventie assistsenten aan te bieden zodat zij met soepele spieren naar huis gaan?

Intermezzo op de Dag van de Preventie Assistent met stoelmassages op locatie voor de bezoekers.

‘I’m a Dental Assistant. What’s your Superpower?

– Superpad Books

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!