ontdek de zorg week werkplezier zorg ag van de doktersassistente wereldgezondheidsdag standbydag stoelmassage op locatie

Ontdek de Zorg week

Kennismakingsweek zorg en welzijn sector.

10 t/m 15 juni 2024

De Ontdek de Zorg week is de gelegenheid om de sector zorg en welzijn te (her) ontdekken voor jongeren, zij-instromers en herintreders bij zorgboerderijen, GGZ, ziekenhuizen, buurthuizen, huisartsen en kinderopvang.

Dagelijks zetten velen zich in om zorg te verlenen, bij mensen thuis of in een instelling. De band met een klant of een bewoner zijn kleine geluksmomentjes. Zorg die op positieve wijze een bijdrage levert aan het leven en daardoor heel betekenisvol is.

Tot 2019 werd het de Week van Zorg en Welzijn genoemd. Zorg- en welzijnsorganisaties zetten deze week hun deuren open om aan Nederland te laten zien wat werken in de zorg inhoudt. 

Hoe mooi zou het zijn om tijdens de Ontdek de Zorg week een stoelmassage als bedankje aan te bieden.

‘ZORG VOOR DE ZORG.

– anoniem

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!