internationale knuffeldag stoelmassage op locatie

Internationale Knuffel Dag

Hugging is a silent way of saying You Matter To Me

21 januari 2024

De Internationale Knuffel Dag is bedacht door dominee Kevin Zaborney omdat het hem was opgevallen dat tussen eindejaar en Valentijn veel mensen een moeilijke periode doormaken.

Het idee achter Knuffel Dag is om iedereen aan te moedigen om familie en vrienden vaker te knuffelen.

Knuffelen geeft oxytocine vrij, een hormoon dat wordt geassocieerd met geluk. Knuffelen kan eigenlijk altijd. Vraag wel even toestemming voordat je iemand knuffelt.

Boek op Internationale Knuffel Dag een stoelmassage als verrassing.

Hugging is a silent way of saying You Matter To Me’

– unknown

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!