dag van het onderwijs nationale vrijwilligersdag fiets naar je werk dag dag van de mantelzorg schoonmaker onderwijsweek stoelmassage op locatie

Internationale dag van het Onderwijs

Bedank docenten voor hun inspanningen en enthousiasme tijdens het lesgeven.

24 januari 2024

Jaarlijks wordt op 24 januari de Internationale Dag van het Onderwijs gevierd. In 2019 is deze dag door de Verenigde Naties ingesteld vanuit de gedachte dat onderwijs een mensenrecht en een publieke verantwoordelijkheid is. 

Onderwijs is de sleutel tot duurzame ontwikkeling. De verklaring van de VN roept op tot gratis en verplicht basisonderwijs en bepaalt dat landen het hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk moeten maken.

Bedank docenten voor hun inspanningen en enthousiasme tijdens het lesgeven. Geef een ontspannende stoelmassage cadeau.

Een goede leraar is iemand die dingen uit je haalt in plaats van je ermee volstopt.

– neal donald walsch

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!