Dag van geluk stoelmassage op locatie

Internationale Dag van Geluk

Vooruitgang is het vergroten van menselijk geluk en welzijn

20 maart 2024

Op 20 maart wordt wereldwijd de Internationale Dag van het Geluk gevierd. Deze dag is in 2012 uitgeroepen door de Verenigde Naties.

Nederland staat in het ‘World Happiness Report’ van de Verenigde Naties de afgelopen jaren in de top 10 van meest gelukkige landen op basis van inkomen, gezondheid, vrijheid en sociale ondersteuning.

Positieve manieren vinden om voor onszelf en voor elkaar te zorgen. Vooruitgang is het vergroten van menselijk geluk en welzijn.

Internationale Dag van Geluk: Gelukkig draagt stoelmassage op een positieve manier bij om voor onszelf en voor elkaar te zorgen.

‘Geluk vermenigvuldigt zich wanneer je het met iemand deelt.

unknown

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!