dag van de lach stoelmassage op locatie dag van de goede daad

Internationale Dag van de Lach

Iedereen weet dat lachen goed voelt

5 mei 2024

De Internationale Dag van de Lach is in het leven geroepen door de Indiase Dr. Madan Kataria. Jaarlijks wordt deze dag op de eerste zondag in mei gevierd. Iedereen weet dat lachen goed voelt. Door het vrijkomen van endorfine, het snelst werkend anti-stress hormoon, word je vrolijker. Volwassenen lachen ± 15 keer per dag en kinderen lachen zelfs 10 keer zo veel. Wat heerlijk!

Een stralende Dag van de Lach. Geef een stoelmassage cadeau. Succes gegarandeerd.

‘Come tune up and tune in with the power of laughter and positive energies.’

unknown

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!