internationale dag van de zorg huisarts verpleging werkplezier zorg dag van de doktersassistente ontdek de zorg week huisarts stoelmassage op locatie

Internationale Dag van de Verpleging

Respect voor alle verpleegkundigen en verzorgenden!

12 mei 2024

Op de geboortedag van Florence Nightingale, 12 mei, wordt de Internationale Dag v.d. Verpleging gevierd. De Britse Florence Nightingale wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. De International Council of Nurses heeft deze dag in 1965 ingevoerd. Over de hele wereld wordt aandacht besteed aan de bewonderenswaardige inzet van verpleegkundigen en verzorgenden in de gezondheidszorg.

In de verpleging steken medewerkers vol passie hun ziel en zaligheid in hun beroep om anderen beter te maken en hulpbehoevenden te verzorgen! In een sector waar geluk en verdriet hand in hand gaan. Bovendien staat de sector door bezuinigingen al jaren zwaar onder druk. Dan kan het absoluut geen kwaad om met z’n allen stil te staan bij het fantastische werk dat de mensen in de zorg verzetten.

Verwen verpleegkundigen en verzorgenden met een relaxte stoelmassage.

‘For the sick it is important to have the best.

– Florence Nightingale

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!