Doe Vriendelijk Dag

Vriendelijkheid kan de wereld veranderen

17 februari 2024

Vriendelijkheid kan de wereld veranderen. Doe eens gek, doe eens vriendelijk. Geef een stoelmassage cadeau. De Doe Vriendelijk Dag is bedacht door de Nieuw-Zeelander Josh de Jong. ‘Wat zou het toch heerlijk zijn als iedereen gewoon aardig was voor een vreemdeling’ op Random Acts of Kindness Day.

Begin de Doe Vriendelijk Dag met een lach en tover een glimlach op het gezicht bij iedereen die je vandaag tegenkomt.

‘Kindness is more than deeds. It is an attitude, an expression, a look, a touch. It is anything that lifts another person.’

– C. Neil Strait

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!