world safety & health day

Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Een veilige en gezonde werkomgeving

28 april 2024

Op de Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk wordt aandacht gevraagd voor een veilige en gezonde werkomgeving door preventie van beroepsziekten en op het voorkomen van ongevallen op het werk. Deze dag is ook de internationale herdenkingsdag voor omgekomen en gewonde arbeiders.

In 2003 begon de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) met het houden van de Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk. Verandering houdt doorgaans verband met het bieden van kansen voor verbetering. Stoelmassage kan uitermate doeltreffend zijn bij beroepsziekten zoals Stress, Klachten aan Arm Nek en Schouder (KANS) en Rug.

Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk: Een stoelmassage brengt tussen de hectische werkuren een moment van lichamelijke en mentale rust waardoor de werknemer zich weer kan opladen.

‘Reach out to check your workers are doing OK, look for signs of what risks could be emerging and don’t forget to recognise all your workers.

– aaron neighbours

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!