internationale dag van de zorg huisarts verpleging werkplezier zorg dag van de doktersassistente ontdek de zorg week huisarts stoelmassage op locatie

Dag van het Werkplezier in de Zorg

Waardering en respect voor de zorgprofessionals.

30 januari 2024

Waardering en respect voor de zorgprofessionals. Dit is de dag om hen in de spotlights te zetten. Ik neem mijn petje voor ze af en verzorg graag stoelmassages op locatie voor het verplegend personeel.

Dag van het Werkplezier in de Zorg. Spieren worden soepel gemasseerd tijdens een stoelmassagedag voor de zorgprofessionals.

‘It always seems impossible until it’s done.’

– Nelson Mandela

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!