secretaressedag valentijnsdag dag van de secretaresse stoelmassage op locatie

Secretaressedag

Secretaresses zijn onmisbaar!

18 april 2024

Elk jaar wordt Secretaressedag op de derde donderdag van april gevierd. Een goede secretaresse is natuurlijk onmisbaar voor ieder werkgever. De secretaresse, officemanager of PA (Personal Assistent) staan ​​centraal in elk bedrijf en houden een kantoor efficiënt en georganiseerd. Organisatie is de sleutel tot hun succes. Zij kunnen snel informatie lokaliseren en de leidinggevende op schema houden, onderweg of bij een klant.

Secretaresse dag is in 1952 door de Amerikaanse minister van Handel, Charles Sawyer, in het leven geroepen om secretaresses te erkennen voor hun bijdragen op het werk en om meer vrouwen aan te moedigen om als secretaresse te werken. Tegenwoordig is de rol van de secretaresse en PA steeds belangrijker geworden voor de dagelijkse activiteiten van organisaties. Zij worden vandaag extra bedankt voor een jaar lang hard werken.

Trakteer de dames en de heren voor Secretaressedag op een ontspannende stoelmassage op locatie.

‘No one is more cherished in this world than someone who lightens the burden of another. Thank you.

– Joseph Addison

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!