Dag van de Heftruckchauffeur stoelmassage op locatie

Dag van de Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur is essentieel voor onze economie

8 mei 2024

Op de Dag van de Heftruckchauffeur worden alle heftruckchauffeurs in de bloemetjes gezet. Zij zijn een essentieel onderdeel van onze economie! Alle producten die je bestelt, komen vaak uit een magazijn met metershoge stellages en met kilometerslange gangenstelsels.

Het verplaatsen van die producten gebeurt elke keer met een heftruck. Het is een goed moment om stil te staan bij de waarde van een bekwame heftruckchauffeur. Want waar zijn we zonder hen?

Dag van de Heftruckchauffeur: Dankjewel, jij verdient een stoelmassage.

‘Now drivers will have the ability to read a pallet as they pick it up on the forklift and start making business decisions on the forklift itself.’

– LOU STEINBERG

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!