dag van de goede daad stoelmassage op locatie

Dag van de Goede Daad

Verricht vandaag een goede daad

14 april 2024

Op de Dag van de Goede Daad doen miljoenen mensen uit ruim 100 verschillende landen mee. Doe ook mee en verricht een goede daad. Het zijn de kleine dingen die het doen! De zakenvrouw Shari Arison organiseerde in 2007 voor de eerste keer de Dag van de Goede Daad, om op deze dag belangeloos iets voor een ander en voor de planeet te doen.

‘Ik geloof dat als mensen elkaar geen kwaad doen, niet zullen kwaadspreken en een goede daad verrichten, de cirkels van goedheid in de wereld zullen groeien’.

Verspreid positieve messages of massages 😊. Elke positieve actie is een goede daad.

‘Every time you do a good deed you shine the light a little farther into the dark. And the thing is, when you’re gone that light is going to keep shining on, pushing the shadows back.

charles de lint

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!