standybydag assisenten dag van de doktersassistente stoelmassage op locatie

Dag van de Doktersassistent

Het visitekaartje en de rots in de branding.

7 maart 2024

Op de Dag van de Doktersassistent worden de mannen en de vrouwen die de rots in de branding zijn en het visitekaartje van polikliniek, praktijk, afdeling of huisartsenpost in het zonnetje gezet. Deze dag wordt ieder jaar op de eerste donderdag in maart gevierd. In Nederland werken zo’n 20.000 doktersassistenten in de huisartsenzorg. Zij zetten zich iedere dag met hart en ziel in.

Huisartsen zeggen het keer op keer: ze kunnen niet zonder hun assistenten. Assistenten worden gezien als duizendpoten en het visitekaartje van de praktijk. Ze zijn het aanspreekpunt van de praktijk en nemen een heleboel (medische) taken van de huisarts uit handen. Assistenten ‘bewaken de grenzen van onze organisatie’, zijn ‘het kloppend hart van de praktijk’ en simpelweg ‘onmisbaar’. 

Zet hen in het zonnetje.

Dag van de Dokterassistente: Tijd voor een ontspannende stoelmassage op het werk.

‘They may forget your name, but they’ll never forget how you made them feel.

unknown

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!