Dag v.d. Houding stoelmassage op locatie functioneel beheerder

Dag van de Houding

Strek je rug en ontspan schouders en buik.

1 juli 2024

Waar let jij op de Dag v.d. Houding extra op? Bij een goede houding krijgen de longen meer ruimte, zie je er slanker uit en heb je een zelfverzekerde uitstraling. Word je bewust van jouw houding. Strek je rug en ontspan schouders en buik.

De dag van de Houding is een initiatief van de Vereniging van Oefentherapeuten. In heel Nederland wordt vandaag voorlichting gegeven wat een ergonomische zithouding is en hoe je fysieke klachten kunt voorkomen. Laat je voorlichten voor een gezonde zit- en werkhouding.

Extra cadeautje op de Dag van de Houding een ontspannende stoelmassage voor soepele spieren.

‘Don’t say, ‘If I could, I would.’ Say, ‘If I can, I will.

– Jim Rohn

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!