dag v.d. arbeid

Dag van de Arbeid

Ontspanning tijdens de 8-urige werkdag.

1 mei 2024

De Dag v.d. Arbeid is de viering van de strijd en de waardigheid van de arbeidersklasse en van de hoop op een rechtvaardige samenleving. De Dag van de Arbeid begon in 1889 als een herdenking voor de moord in 1888 op demonstrerende stakers in Chicago. Tijdens de herdenking werd een rode vlag meegedragen. De rode vlag is het symbool van deze strijd. De vlag staat voor socialisme, strijdbaarheid en de eensgezindheid van de arbeiders.

Tijdens het eerste congres van de internationale socialistische organisatie ‘Tweede internationale’ in 1889 in Parijs werd 1 mei in heel Europa als officiële Dag van de Arbeid uitgeroepen. De eerste Dag v.d. Arbeid is op 1 mei 1890 georganiseerd. Mensen gaan de straat op voor een achturige werkdag en betere arbeidsvoorwaarden. De 8-urige werkdag is in 1919 in Nederland ingevoerd.

Dag van de Arbeid met ontspannende stoelmassages op het werk.

‘Dag van de Arbeid.
De dag die niemand kan vieren
Omdat we allemaal aan het werk zijn.

– #Darum

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!