doe vriendelijke dag complimenten dag bureau dag standbydag fiets naar je werk dag ms sint pannekoek dutch technology week sinterklaas Luchtverkeersleiders dag stoelmassage op locatie

Nationale Complimenten Dag

Een mooi moment voor een compliment!

1 maart 2024

De Nationale Complimenten Dag is in 2001 in het leven geroepen door Hans Poortvliet om persoonlijke waardering en oprechte aandacht te uiten naar vrienden, familie, collega’s of anderen. Een gesproken compliment, een compliment op een kaartje of gewoon een glimlach en een dankjewel.

Zeker in de snelle wereld van vandaag werkt de kracht van een compliment als een positieve uitnodiging voor onze gemoedstoestand. Een schouderklopje geef een boost oxytocine, een hormoon dat gevoelens van ontspanning, geluk en verbonden zijn stimuleert. Iedere dag is een mooi moment voor een compliment.

Verspreid positiviteit door iemand een reden te geven om te glimlachen! Gegarandeerd succes met een stoelmassage op locatie op Complimenten Dag.

‘De diepst menselijke behoefte is de behoefte om gewaardeerd te worden.

William James

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!