contact community manager dag stoelmassage op locatie

Community Manager dag

Voor de duizendpoten die de sociale kar van de organisatie trekken.

23 januari 2024

De Appreciation Community Manager Dag is een jaarlijks terugkerende dag. Jeremiah Owyang, adviseur van Fortune 500, startte met deze dag in 2010. De community managers anno nu vervullen een hele belangrijke rol, want social media slaapt nooit.

De managers brengen orde in de chaos die het sociale web heet. Ze zijn toegewijd en altijd up to date van elk sociaal netwerk om snel te kunnen handelen en zorgen voor een bloeiende en geloofwaardige interactie met de achterban en de volgers.

Deze dag wordt jaarlijkse op de vierde maandag van januari gevierd.

Regel voor Appreciation Community Manager dag een ontspannende stoelmassage op locatie voor de community managers, voor de andere collega’s en natuurlijk voor jezelf 😊

Your brand is so much more than what you sell or what you do. It’s who you are.’

– vin diesel

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!