werkplezier in de zorg collega dag valentijnsdag dag van geluk vrijwilligersdag stoelmassage op locatie

Nationale Collega Dag

Collega's wat missen wij elkaar!

Donderdag 4 april 2024

Vandaag is het Nationale Collega dag. Bij een normaal werkleven breng je ruim 80.000 uur door met collega’s. Door het ‘nieuwe normaal’ is het juist tijd het om stil te staan hoe belangrijk collega’s voor je zijn. Sommige collega’s werken intensief samen en anderen zien elkaar alleen via videocalls.

De Nationale Collega Dag is door reclamebureau Everybody Likes Penguins bedacht: ‘Met z’n allen kunnen wij de wereld een beetje blijer maken. Een wereld waarin mensen hun waardering voor elkaar uitspreken.’ Op deze dag kun je de collega’s bedanken voor wat ze voor jou betekenen. Laten we eerlijk wezen, we missen ze wel een beetje.

Een heerlijke stoelmassage wordt altijd gewaardeerd!

‘None of us is as smart as all of us.

– Helen Keller

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!