bureau opruim dag stoelmassage op locatie

Bureau Opruim Dag

Het is een verademing om spullen een andere bestemming te geven. Het ruimt niet alleen mijn huis op, maar ook mijn hoofd 😊

15 januari 2024

Eén keer per jaar een echte de Bureau Opruim Dag. Weet je niet waar te beginnen? Misschien kun je jouw bureau thuis of op het werk opruimen volgens de KonMari-methode van opruimspecialiste Marie Kondo.

Keep only those things that speak to your heart

– Marie Kondo

1 Voordat je aan de slag gaat, visualiseer je jouw ideale werkplek.
2 Verzamel de spullen in KonMari categorieën: kleding, boeken, papieren, allerlei (komono) en sentimenteel.
3 Pak vervolgens ieder item vast en vraag je af of je er blij van wordt (does it spark joy).
4 Heb je de keuze gemaakt, ruim het volgens de KonMari categorieën op.
5 Geef alles een vaste plek en bewaar niets op het bureau.

‘Als je niet eerst opruimt, zal jouw werkplek nooit echt schoon zijn, hoe vaak je ook stoft.’

Marie Kondo.

Of zou dit waar zijn ……

‘Als een rommelig bureau staat voor een rommelige geest, waar staat een leeg bureau dan voor?’

Albert Einstein

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!