dag van de heftruckchauffeur dag v.d. bouw

Dag van de Bouw

Bezoek bouw- en infraprojecten.

8 juni 2024

Bezoek op de Dag v.d. Bouw de nieuwste, mooiste en meest indrukwekkende bouw- en infraprojecten van het land die normaal voor het publiek zijn gesloten. Kijk wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken. ‘De bouw maakt het.’

Jaarlijks trekt dit evenement in Nederland ongeveer 100.000 bezoekers. De openingstijden variëren per project. De Dag van de Bouw wordt sinds 2006 gevierd op initiatief van Bouwend Nederland.

Regel op de Dag v.d. Bouw voor bezoekers een stoelmassage.

‘Wij zijn doorbouwers.

– Bouwend Nederland

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!