blue monday

Blue Monday

Krik jouw stemming op en maak het jezelf gemakkelijk.

15 januari 2024

Blue Monday = Feeling blue = Deprimaandag.

In 2005 heeft Cliff Arnall, een Britse psycholoog, berekend dat de maandag van de laatste volle week van januari (meestal de derde maandag) de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. De feestdagen zijn voorbij, de vakanties zijn nog ver weg en goede voornemens zijn misschien al overboord gegooid.

Krik jouw stemming op en maak het jezelf gemakkelijk. Geef jezelf een massage cadeau.

Every day may not be good… but there’s something good in every day.

– Alice Morse Earle

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!