Skip to content

Vitaliteit & Werkplezier
'a Gift of Care'

Een geweldige manier om aandacht te schenken aan
gezondheid, vitaliteit & werkplezier van medewerkers 
met een moment van ontspanning.

Stoelmassage op locatie als ‘a Gift of Care’
voor bedrijven of bij evenementen als onderdeel van
een vitaliteitsdag of een gezondheidsweek.

Vitaliteit & Werkplezier dagen 2021

Information for our international clients click here.

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op de wensen van uw organisatie. Wilt u op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd meerdere masseurs inzetten? Geen probleem. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vanwege de nieuwe maatregelen kunnen evenementen zijn uitgesteld of zijn afgelast.

Klik op de dag voor meer info.

'Too often we underestimate the power of a touch,
a smile, a kind word, a listening ear, an honest compliment,
or the smallest act of caring,
all of which have the potential to turn a life around.'

Leo Buscaglia

Masseuse met invoelend vermogen

Maureen is een masseuse met invoelend vermogen. Al bij de eerste afspraak voelt het of je haar al lang kent. Ze weet doeltreffend die gebieden aan te wijzen en te behandelen waar de knelpunten zitten. Als ik dan een nadeel moet noemen is dat ik regelmatig zo ontspande dat ik in slaap viel tijdens de massage ;).

Marco
Een stoelmassage van Maureen voelt als een echt cadeau!

Een stoelmassage van de betrokken en sociale Maureen voelt als een echt cadeau! Het heerlijke ontspannen gevoel na de stoelmassage blijft nog lang hangen. Ik gun iedereen zo’n cadeau , in te zetten bv. als bedankje voor inzet etc.

Ineke
Topper in haar vak

Maureen is echt een topper in haar vak. ze straalt rust uit en ik kan me volledig ontspannen bij haar in de stoel. Al met al een echte aanrader!

Helena
Ik kijk alweer uit naar de volgende massage

Elke keer als ze is geweest, kijk ik alweer uit naar de volgende massage. Met een heerlijk muziekje en aroma erbij voelt het net of je in een wellness omgeving zit. En als je wil dat de massage harder of zachter is, is dat ook geen probleem.

Ilona
Massage voor zorgpersoneel

Maureen heeft met collega's enkele malen ons zorgpersoneel verwend met haar massages. Zouden we veel vaker moeten doen.

Paul

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag als ‘A gift of Care’ op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere happening? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!