Skip to content

Vitaliteit
Duurzame inzetbaarheid

Goede en gezonde balans tussen werk en privé.
Ergonomisch op de stoel en lekker in je vel zitten.
Met plezier je werk doen en energiek blijven.
Positieve instelling voor de dagelijkse topprestaties.

Download de Sharing & Caring E-books.
Become master of your own minutes.

Vitaliteit en Ergonomie tips

Het nieuwe werken houdt in dat wij vaker thuiswerken en af en toe naar kantoor gaan. Om ontspannen vanuit huis te werken en om de meest belaste spieren soepel te houden heb ik overzichtelijk praktische onderwerpen gebundeld. 

Alle E-books zijn gratis en direct te downloaden. 

2021 Stoelmassage dagen

Gezondheid

Celzouten

Lifestyle

Ontspanning

Vitaliteit

Ergonomie & Apple 

Ergonomie & Windows

Rek- & Strek oefeningen

Super stoelmassage

Zeer fijne stoelmassage! Heerlijk om zo af en toe te ontspannen op bijv. de werkplek en alle spieren (nek, schouders, rug, armen, pols) even lekker los te laten maken.

Thomas
Zoek je een stoelmassage, dan moet je bij stoelmassage op locatie zijn!

Ik heb meerdere jaren de stoelmassages mogen ervaren en elke keer was het weer een heerlijk relax moment! Maureen en haar team zijn zeer bekwaam, weten hoe ze specifieke aandachtspunten kunnen verhelpen en ook erg betrokken bij jou als persoon. Ik kan ze daarom van harte aanbevelen!

Bart
Zeer fijne stoelmassage's

Zeer fijne stoelmassage's. Geeft je rust en een relaxe gevoel, tevens is de sfeer aangenaam! Aanrader

Christopher
Stoelmassage is een verwennerij

Stoelmassage is een verwennerij en helemaal van Maureen van Stoelmassage op Locatie! Wij werken al jaren prettig met elkaar samen naar 100% tevredenheid, ook namens mijn collega's. Maureen en haar team staan garant voor ontspanning en een fijne werkonderbreking waarna je weer opgeladen bent.

Peter
Maureen verricht wonderen in 15 min

Bij mijn vorige werkgever kwam Maureen een keer in de twee weken en we keken er allemaal altijd erg naar uit. Even een kwartier niks dan genieten! Heerlijk! Ik mis haar magic hands (en haar als persoon)! Aanrader!

Martine

Live Well & Work Well
Sharing is Caring

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Information for our international clients click here.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het beleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!