Stoelmassage op Locatie Vitaliteit en Ergonomie

Duurzame inzetbaarheid

International clients click here.

Vitaliteit en ergonomie tips voor een goede en gezonde balans tussen werk en privé.

Ergonomisch op de stoel en lekker in je vel zitten.

 Een positieve instelling voor de dagelijkse topprestaties. 

Download gratis Sharing & Caring E-books. 

Het nieuwe hybride werken is een afwisseling van thuiswerken en naar kantoor gaan. Om ontspannen te werken en om de meest belaste spieren soepel te houden, heeft Maureen praktische onderwerpen gebundeld. Alle vitaliteit en ergonomie E-books zijn gratis en direct te downloaden om met plezier te werken en om energiek te blijven. ‘Become master of your own minutes!’ 

Werkplezier

Rek- & Strek oefeningen

Ergonomie & Windows

Ontspanning

Ergonomie & Apple 

Vitaliteit

Lifestyle

2022 Stoelmassage dagen

2021 Stoelmassage dagen

Maak kennis met onze stoelmassages. Stoelmassage is laagdrempelig omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd. De ontspannende powernap is het relax moment dat tijdens een drukke werkdag door medewerkers en bezoekers zeer wordt gewaardeerd. Onze werkwijze wordt afgestemd op de wensen van uw bedrijf.

Om een stoelmassage te kunnen geven, is een vrije werkruimte van 3x3m al voldoende. De informatie over en de coördinatie van de logistieke organisatie van de stoelmassages nemen wij graag voor u uit handen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact op met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Live well & Work well

hernieuwde energie & soepele spieren

Zit u veel achter de pc te werken en ervaart u regelmatig hoge werkdruk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! Stoelmassage heeft een groot effect in een minimale tijdsinvestering van 20 of 30 minuten. 

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze bedrijfsmassages te bespreken.

stoelmassage op locatie contact
contact Noord Brabant onze werkwijze massage onderzoeken stoelmassage arnhem functioneel beheerder werkwijze wat is stoelmassage

stoelmassage op locatie

Stoelmassage is een investering met een directe impact op het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Reserveer onze masseurs. Wij komen op locatie in heel Nederland.

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  |

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Vitaliteit en ergonoMie stoelmassage

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!