Skip to content

Vitaliteit
Duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit en ergonomie tips voor een goede en gezonde balans tussen werk en privé. Ergonomisch op de stoel en lekker in je vel zitten.

Met plezier je werk doen en energiek blijven. Een positieve instelling voor de dagelijkse topprestaties. 

Ontspannen werken en de meest belaste spieren soepel te houden. Download gratis Sharing & Caring E-books.  

Vitaliteit en Ergonomie tips

Het nieuwe hybride werken. Een afwisseling van thuiswerken en af en toe naar kantoor gaan. Om ontspannen te werken en om de meest belaste spieren soepel te houden zijn praktische onderwerpen gebundeld. Become master of your own minutes. Alle vitaliteit en ergonomie E-books zijn gratis en direct te downloaden.

Rek- & Strek oefeningen

2022 Stoelmassage dagen

Ergonomie & Apple 

Gezondheid

Celzouten

Ontspanning

Vitaliteit

Lifestyle

Ergonomie & Windows

2021 Stoelmassage dagen

Super stoelmassage

Zeer fijne stoelmassage! Heerlijk om zo af en toe te ontspannen op bijv. de werkplek en alle spieren (nek, schouders, rug, armen, pols) even lekker los te laten maken.

Thomas
Zoek je een stoelmassage, dan moet je bij stoelmassage op locatie zijn!

Ik heb meerdere jaren de stoelmassages mogen ervaren en elke keer was het weer een heerlijk relax moment! Maureen en haar team zijn zeer bekwaam, weten hoe ze specifieke aandachtspunten kunnen verhelpen en ook erg betrokken bij jou als persoon. Ik kan ze daarom van harte aanbevelen!

Bart
Zeer fijne stoelmassage's

Zeer fijne stoelmassage's. Geeft je rust en een relaxe gevoel, tevens is de sfeer aangenaam! Aanrader

Christopher
Stoelmassage is een verwennerij

Stoelmassage is een verwennerij en helemaal van Maureen van Stoelmassage op Locatie! Wij werken al jaren prettig met elkaar samen naar 100% tevredenheid, ook namens mijn collega's. Maureen en haar team staan garant voor ontspanning en een fijne werkonderbreking waarna je weer opgeladen bent.

Peter
Maureen verricht wonderen in 15 min

Bij mijn vorige werkgever kwam Maureen een keer in de twee weken en we keken er allemaal altijd erg naar uit. Even een kwartier niks dan genieten! Heerlijk! Ik mis haar magic hands (en haar als persoon)! Aanrader!

Martine

Live Well & Work Well
Sharing is Caring

Een stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Zoekt u masseurs om bij uw bedrijf stoelmassages te verzorgen? Of wilt u massages tijdens uw evenement aanbieden? Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfsmassages en eventmassages.

U kunt kiezen uit stoelmassages van 15 tot 30 minuten. De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee, inclusief de massagestoel. Wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken. 

error: Content is protected !!