engelse-vlag-rechthoek.png

Tarieven
Stoelmassage op Locatie

Welke tarieven hanteren jullie? Welke korting geldt voor periodieke bedrijfsmassage? Vanaf hoeveel uur komen jullie op locatie?

Wat kost een eenmalige stoelmassage opdracht? Kunnen jullie meerdere masseurs tegelijkertijd op diverse locaties inplannen? 

Geluk vermenigvuldigt door te delen!

Gewoon goed geregeld

Information for our international clients click here.

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Er wordt altijd een prijsvoorstel op maat gemaakt. Of het nu om regelmatige bedrijfsmassages gaat, een eenmalige opdracht of om massages bij een benefiet, feest of congres, er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar. Een stoelmassage is een interessant thema in het gezondheidsbeleid. 

Stoelmassage is aantrekkelijk als secundaire arbeidsvoorwaarde, als onderdeel van een Individueel Keuzebudget (IKB) of een Individueel Vitaliteitsbudget (IVB). Het voordeel van stoelmassage is dat direct ontspanning optreedt waardoor het stressgevoel afneemt en energie vrijkomt waardoor de productiviteit toeneemt. 

deventer Tarieven stoelmassage heerenveen zwolle

De minimale afname per masseur is drie aaneengesloten uren. Er zijn altijd masseurs bij u in de buurt waardoor wij onze reiskosten laag kunnen houden. U krijgt een prijsvoorstel op maat. 

Voor bedrijven zijn er drie budgettaire mogelijkheden: werkgever betaalt, werknemer betaalt eigen bijdrage of betaalt volledig. Meer info over de voorwaarden

Bij een afname van vijf uren of meer wordt korting op het uurtarief toegepast. Voor wekelijkse of tweewekelijkse jaaropdrachten, de onderhoudscontracten, gelden scherpere tarieven.

De uurprijs wordt gebaseerd op het aantal masseurs, de frequentie van de stoelmassages en van de eventuele inning van een eigen bijdrage. Wilt u periodieke stoelmassages, een eenmalige opdracht op het werk of in de buitenlucht inplannen? Of stoelmassage aanbieden bij bedrijfsfeesten, evenementen of beurzen? Er zijn masseurs in heel Nederland beschikbaar. Ook particulieren kunnen onze stoelmassage service inhuren. 

Tarieven stoelmassage op locatie

Jaaropdracht

Wekelijks of tweewekelijks

€ ?? voorstel op maat
Massage 20 of 30 minuten.
Gratis gebruik online agenda.
Incl. tips houding en werkplek.

Stoelmassage dag

Afname vanaf 5 uren

65,- per uur excl. btw
Massage 20 of 30 minuten.
Gratis gebruik online agenda.
Incl. tips houding en werkplek.

Eenmalige opdracht

Afname 2 t/m 4 uren

75,- per uur excl. btw
Massage 15, 20 of 30 minuten.
Massageschema.
Incl. tips houding en werkplek.

Een klein gebaar met een grote uitwerking

Kies voor kwaliteit en ervaring

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Bedrijfsmassage is een goede investering in vitaliteit en in het werkplezier van het personeel. Massages op het werk verminderen spanningsklachten, RSI en kortdurend ziekteverzuim. 

De masseurs hebben een algemene opleiding op MBO+ of HBO niveau gevolgd. Met iedere masseur is een overeenkomst van opdracht afgesloten die is goedgekeurd conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA).

Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het vitaliteitsprogramma van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Download onze brochure voor het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf.

stoelmassage overijssel assen Join ons team. voordelen stoelmassage Fiscaal voordeel Stoelmassage op locatie | Chair massage corporate and event also English spoken Maureen Kessing 070 73 70 261 complimenten dag
Maureen en haar team
Wat een fijne onderbreking van de werkdag. Vakkundig en vriendelijk, zijn altijd bereid mee te denken om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de stoelmassage op de dag dat ze bij ons op kantoor aanwezig is. Echt een fijne ervaring. We missen jullie in deze tijden!
Gaby
De stoelmassages van Maureen zijn geweldig!!
De massages helpen enorm bij het welbevinden van onze medewerkers. Maureen is een hele warme, prettige en open persoonlijkheid. Al jaren staat Maureen voor ons klaar. Met haar professionele aanpak heeft ze oog voor elk individu. Een behandeling in de handen van Maureen is heel vertrouwd en het geeft je hernieuwde energie.
Esther
Beste break van de week
Maureen geeft super stoelmassage. Een klein halfuurtje op kantoor heerlijk kunnen ontsnappen aan de hectiek van de dag!
Nino
Ontspannen op de werkplek
Maureen was in staat om mij heerlijk te laten ontspannen terwijl ik op het werk was. Fantastische massage, je bent totaal verkwikt na afloop. En zeer professioneel, afgestemd op de persoon. Een aanrader.
Judith
Stoelmassage op Locatie
Wij hebben binnen ons bedrijf hele goede ervaringen met Stoelmassage op Locatie. Maandelijks kwamen de mensen die een massage van 15 minuten kregen enthousiast, ontspannen en verkwikt weer terug op de werkplek. Maureen is een professional en haar dienst is een aanrader voor andere bedrijven.
Eric
Heerlijke massages en super vriendelijk
Maureen en andere mannen en vrouwen van Stoelmassage op locatie zijn super! De massages zijn een heerlijke break tussen het werk door. Iedereen is vriendelijk en ze geven ook additionele adviezen indien nodig. Een dikke 10!
Chantal

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Is uw bedrijf gevestigd in Middelburg, Dordrecht, Roermond of Lelystad? Of in Harderwijk, Leiden, Assen, Sneek of Hoofddorp? Wij komen op locatie in heel Nederland. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar.

Wilt u meerdere masseurs op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd inzetten? Geen probleem, de logistieke organisatie van de massages nemen wij graag voor u uit handen. Wij kennen de kneepjes van het vak!

Gewoon goed geregeld

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!