Skip to content

Tarieven
Stoelmassage op locatie

Wat kost een eenmalige stoelmassage opdracht?
Vanaf hoeveel uur komen jullie op locatie?
Welke korting geldt voor periodieke bedrijfsmassage?
Is stoelmassage een Arbo voorziening?
Valt stoelmassage onder de WKR?

Geluk vermenigvuldigt door te delen.
Work well & Live well.

Een klein gebaar met een grote uitwerking

Stoelmassage is niet alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Regelmatige massages op het werk gaan ook RSI, spanningsklachten en verzuim tegen. De massage zorgt voor ontspanning waardoor het stressgevoel vermindert en energie vrijkomt waardoor de productiviteit toeneemt. 

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Een stoelmassage is door fiscaal voordeel een thema in het gezondheidsbeleid. Bedrijfsmassage is een goede investering in vitaliteit en in het werkplezier van het personeel. Wij hebben in elke regio in Nederland masseurs beschikbaar. 

De minimale afname per masseur is twee aaneengesloten uren. Wij rekenen geen reistijd noch reiskosten. Parkeerkosten worden wel in rekening gebracht. U krijgt altijd een prijsvoorstel op maat. Voor bedrijven zijn er drie budgettaire mogelijkheden: werkgever betaalt, werknemer betaalt eigen bijdrage of betaalt volledig. Meer info over de voorwaarden

Bij een afname van vijf uren of meer wordt 20% korting op het uurtarief toegepast. Voor wekelijkse of tweewekelijkse jaaropdrachten, de zogenaamde onderhoudscontracten, geldt een scherper tarief. De uurprijs wordt gebaseerd op het aantal masseurs, de frequentie van de stoelmassages en van de eventuele inning van een eigen bijdrage. Bel voor de mogelijkheden.

Tarieven stoelmassage op locatie

Jaaropdracht

Wekelijks of tweewekelijks

€ ?? voorstel op maat
Massage 20 of 30 minuten
Gratis gebruik online agenda
Gunstig fiscaal voordeel
Incl. tips houding en werkplek

Stoelmassage dag

Afname vanaf 5 uren

60,- per uur excl. btw
Massage 20 of 30 minuten
Gratis gebruik online agenda
Gunstig fiscaal voordeel
Incl. tips houding en werkplek

Eenmalige opdracht

Afname 2 t/m 4 uren

75,- per uur excl. btw
Massage 15, 20 of 30 minuten
Massageschema
Ook voor particulieren
Incl. tips houding
Waardevol cadeau: stoelmassage op locatie!

Maureen en haar collega's zijn ervaren professionals die zich aanpassen aan de wensen/behoeften van hun cliënt. Meerdere malen de fijne stoelmassages op locatie mogen ervaren. Een moment van rust en ontspanning, echt een waardevol cadeau voor gewaardeerde medewerkers!

Shirley
Maureen en haar team zijn helemaal top

Maureen en haar team zijn helemaal top. Naast de heerlijke massages komen ze goed en duidelijk hun afspraken na en denken ze mee. Veel collega's kijken dan ook uit naar hun komst en komen er speciaal voor naar kantoor.

Jacqueline
Maureen en haar team

Wat een fijne onderbreking van de werkdag. Vakkundig en vriendelijk, zijn altijd bereid mee te denken om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de stoelmassage op de dag dat ze bij ons op kantoor aanwezig is. Echt een fijne ervaring. We missen jullie in deze tijden!

Gaby
De stoelmassages van Maureen zijn geweldig!!

De massages helpen enorm bij het welbevinden van onze medewerkers. Maureen is een hele warme, prettige en open persoonlijkheid. Al jaren staat Maureen voor ons klaar. Met haar professionele aanpak heeft ze oog voor elk individu. Een behandeling in de handen van Maureen is heel vertrouwd en het geeft je hernieuwde energie.

Esther Gelpke
Moment van rust en ontspanning

Het is altijd een feestje om door Maureen gemasseerd te worden! Heerlijk een moment van rust en ontspanning.

J. Besuijen
Opgeladen met positieve energie

Tijdens een stoelmassage van Maureen kom je geheel tot rust, en word je opgeladen met positieve energie. Maureen en haar team zijn zeer kundige masseurs en geven tijdens de stoelmassage persoonlijke aandacht aan de persoon wat zeer wordt gewaardeerd. In deze tijd wordt Maureen heel erg gemist!

Anouk van Winden
Beste break van de week

Maureen geeft super stoelmassage. Een klein halfuurtje op kantoor heerlijk kunnen ontsnappen aan de hectiek van de dag!

Nino Bellaard
Ontspannen op de werkplek

Maureen was in staat om mij heerlijk te laten ontspannen terwijl ik op het werk was. Fantastische massage, je bent totaal verkwikt na afloop. En zeer professioneel, afgestemd op de persoon. Een aanrader.

Judith

Tarieven en voordelen voor bedrijven

De overheid erkent dat stoelmassage op het werk een vrije verstrekking Arbo voorziening is om ziekteverzuim te voorkomen. Bedrijfsmassages vallen onder de nihilwaardering en hoeven niet in de WerkKostenRegeling (WKR) te worden opgenomen. Lees de voorwaarden.

Wilt u periodieke stoelmassages, een eenmalige opdracht op het werk of in de buitenlucht, stoelmassage bij bedrijfsfeesten, evenementen of beurzen inplannen? Er zijn masseurs in heel Nederland beschikbaar. Particulieren kunnen ook onze stoelmassage service inhuren. De stoelmassages worden verzorgd conform ons Covid-19 protocol.  

Investeer in welzijn en werkplezier.
Stoelmassage verdient zich snel terug.
Blije medewerkers, minder klachten, minder ziekteverzuim. 

stoelmassage amsterdam tarieven stoelmassage op locatie maureen kessing nationale collega dag van de bouw

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over een stoelmassage dag op het werk of voor regelmatige bedrijfsmassages, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!