Stoelmassage op Locatie Tarieven

Kies voor kwaliteit en ervaring

International clients click here.

Geluk vermenigvuldigt door te delen!

Vanaf hoeveel uur komen jullie op locatie en welke tarieven hanteren jullie?

Kunnen jullie meerdere masseurs tegelijkertijd op diverse locaties inplannen? 

Wat kost een incidentele stoelmassagedag en welke korting geldt voor doorlopende bedrijfsmassages?

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Stoelmassage is een interessant thema in het vitaliteitsbeleid en aantrekkelijk als secundaire arbeidsvoorwaarde. Het voordeel van stoelmassage is dat direct ontspanning optreedt waardoor het stressgevoel afneemt en energie vrijkomt waardoor de productiviteit toeneemt. 

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Of het om doorlopende bedrijfsmassages gaat, een incidentele opdracht of om massages bij een benefiet, beurs, vitaliteitsdag, feest of congres, er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar en er wordt altijd een prijsvoorstel op maat gemaakt. Ook particulieren kunnen onze stoelmassage op locatie service inhuren.

De minimale afname per masseur is twee aaneengesloten uren. Bij een afname van vijf uren of meer wordt korting op het uurtarief toegepast. Voor wekelijkse of tweewekelijkse jaaropdrachten gelden scherpere tarieven. De uurprijs wordt gebaseerd op het aantal masseurs, de frequentie van de stoelmassages en van de eventuele inning van een eigen bijdrage.

Jaaropdracht

Wekelijks of tweewekelijks

Voorstel op maat
Massage 20 of 30 minuten.
Gratis gebruik online agenda.
Incl. tips houding en werkplek.

Stoelmassagedag

Afname vanaf 5 uren

€ 65,- per uur excl. btw
Massage 15, 20 of 30 minuten.
Gratis gebruik online agenda.
Incl. tips houding en werkplek.

Dagdeel

Afname 2 t/m 4 uren

€ 75,- per uur excl. btw
Massage 15, 20 of 30 minuten.
Massageschema op maat.
Incl. tips houding en werkplek.

Bedrijfsmassage is een goede investering in vitaliteit en in het werkplezier van het personeel. Massages op het werk verminderen RSI klachten, spanningsklachten en kortdurend ziekteverzuim. Organisaties die ter preventie van werkgerelateerde klachten medewerkers een stoelmassage op het werk willen aanbieden, worden geadviseerd om de massages via een Risico-Inventarisatie en Evaluatie in het ARBO-plan op te nemen. 

Het aanbieden van stoelmassage op het werk is een investering die zich snel terug verdient én werknemers vinden een bedrijfsmassage een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Stoelmassages op de werkvloer leveren fiscaal voordeel op en passen perfect in een duurzaam inzetbaarheidsbudget. Het is ook interessant als onderdeel van het duurzaam inzetbaarheidsbudget of vitaliteitsbudget. 

Voorwaarden voor het fiscale voordeel zijn dat de massages in het RI&E en Plan van Aanpak/ARBO plan zijn opgenomen en tijdens werktijd zijn ingepland en dat de werknemer geen eigen bijdrage betaalt. Wanneer niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, kunnen de stoelmassages wel onbelast worden verstrekt ten koste van de WerkKostenRegeling, het zogenaamde WKR forfait.

gewoon goed geregeld

stoelmassage team op locatie

Met iedere masseur is een overeenkomst afgesloten conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). De masseurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

De stoelmassages laten wij aansluiten op het vitaliteitsprogramma van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Download het handige 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht voor bijzondere momenten.

stoelmassage den haag
strandfeest scheveningen stoelmassage den haag secretaressedag

Wij komen overal in nederland

 Alle dagen van de week zijn professionele masseurs beschikbaar. De massages zijn indoor en outdoor uit te voeren.

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  | Overijssel  | Utrecht  |

 Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Tarieven stoelmassage

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!