Stoelmassage op Locatie Stoelmassages

Massage geeft een energieboost

International clients click here.

Stoelmassages op locatie bij bedrijven of tijdens events zijn altijd een succes. Iedereen geniet ervan! 

De massage is zonder olie over de kleding heen en duurt 15, 20 of 30 minuten.

De ideale tijd om tot rust te komen en om even heerlijk te ontspannen tijdens een drukke werkdag.

Onze werkregio is heel Nederland. Wilt u meer informatie? Bel 070-7370261 of 06-53508833.

Stoelmassage brengt onmiddellijk ontspanning én geeft een vitaal gevoel! Het is een energieboost voor het personeel en staat voor welzijn, productiviteit en werkplezier. De stoelmassage is samengesteld uit verschillende massage technieken die altijd per persoon worden aangepast. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Volgens TNO verzuimen zij 27% minder en zijn zij 18% productiever. Stoelmassage is een goede maatregel tegen werkstress en wordt gezien als een vitale arbeidsvoorwaarde. Neem het op als ARBO voorziening of als onderdeel van een Individueel Keuzebudget of een Individueel Vitaliteitsbudget.

Het is bewezen dat een massage veel meer doet dan alleen stressreductie. Massage maakt gezonder, energieker, veerkrachtiger en bewuster! Of het nu om eenmalige, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bedrijfsmassages gaat of om stoelmassages bij een benefiet, hackathon, feest of congres, op de werkplek of op het strand, van onze stoelmassage op locatie service wordt iedereen altijd enthousiast!

Massage bij bedrijven

Massage op het werk stoelmassage op de werkplek werkregio dag van de arbeid

Ontspannen Ondernemen

U ontvangt een passend massage schema of de massages kunt u via het online reserveringssysteem snel en eenvoudig inplannen. 

Massage op locatie

voordelen Werkregio Bedrijfsmassage op locatie in heel Nederland stoelmassage pilot stoelmassages zaanstad

Benefiet Budget

Voor het geven van stoelmassages is niet veel ruimte nodig. De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement. 

Massage bij events

Wereld radio dag stoelmassages

Extra Energie

Zijn er meerdere locaties waar u de massages indoor of outdoor wilt inplannen? Er zijn altijd masseurs in uw regio beschikbaar.

Wilt u meer informatie over een incidentele stoelmassage dag op het werk of over doorlopende bedrijfsmassages op kantoor, over massage tijdens uw event, personeelsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het beleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

Iedereen geniet van stoelmassages

Waardevol personeel blij & vitaal

Stoelmassage is een gezonde investering in het welzijn en de productiviteit van medewerkers. De massages hebben direct effect.

Spanning in rug, schouders, nek en armen wordt aangenaam onder handen genomen en spieren worden soepel gemasseerd.

Wij helpen graag bij de invulling van uw werkplezier programma. De masseurs komen bij u op locatie. Vraag een offerte aan of bel ons.

stoelmassages
stoelmassages op het werk WEEK VAN DE HSP

Moment van rust & herstel

Stoelmassage is een werkgelukmoment dat twee in één heeft: vitaliteit & werkplezier. In een korte tijd helemaal ontspannen. 

Het is gemakkelijk omdat binnen een minimale tijdsinvestering van 20 of 30 minuten nieuwe energie wordt opgebouwd.

De preventieve en ontspannende massage is een gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen!

Organiseer een stoelmassagedag

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!