week van het vergeten kind knuffeldag valentijnsdag preventie assistent pannekoekdag stoelmassage op locatie

Week van Het Vergeten Kind

Niet vergeten, nooit vergeten! Gewoon onbezorgd kind kunnen zijn.

29 januari t/m 4 februari 2024

Stichting Het Vergeten Kind organiseert sinds 2014 de Week van Het Vergeten Kind. Een zorgeloze en vrolijke week voor kinderen in opvanglocaties. Kinderen in sobere opvangcentra zie je niet en hoor je niet. Daarom worden ze zo makkelijk vergeten.

Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Zij strijden voor een stabiele en liefdevolle omgeving waar deze kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Positieve ervaringen met échte aandacht, zodat het vergeten kind zich gezien en gesteund voelt en weer zelfvertrouwen krijgt.

Laat hen in de Week van het Vergeten Kind voelen dat zij gehoord en gezien worden. Zij hebben het zo hard nodig!

Ik zie jou. Als deze dag pijn doet, jij je incompleet voelt, als jouw liefde stroomt in tranen, weet dat ik je zie. Het verdriet wordt niet minder. Dat weet ik heus. Maar ik wil er voor je zijn. Dus … Weet dat ik je zie. – Brievenbusgeluk

Opdrachtgevers en werknemers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze massages. Stoelmassage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning los te laten. Het is effectief tegen stress, het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Er is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Download onze folder.

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten. Wij komen op locatie overal in Nederland. Boek onze professionele masseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Bespreek uw wensen met Maureen, bel haar op 070-7370261 of 06-53508833. International clients click here.

error: Content is protected !!