Skip to content

Massage op locatie
Ontspanning binnen handbereik

Zoekt u de ideale pauze of powernap?
Wilt u stoelmassage op locatie bij uw bedrijf introduceren?
Of als verrassing tijdens uw feest, congres of beurs aanbieden?
Cadeau geven als bedankje of als blijk van waardering?
Een stoelmassage is over de kleding heen en kan overal worden gegeven.
Stoelmassage bij evenementen of bij bedrijven is altijd een succes.

Aandacht is ons kenmerk. Unplug yourself for a moment.

Met stoelmassage op locatie is het de leukste werkdag

Stoelmassage brengt onmiddellijk ontspanning én geeft een vitaal gevoel! Hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en benen komen aan bod. De stoelmassage is samengesteld uit diverse massage technieken en de massage wordt altijd per persoon aangepast.

Het is bewezen dat een massage veel meer doet dan alleen stressreductie. Massage maakt gezonder, energieker, veerkrachtiger en bewuster! Het is een energie boost voor het personeel en staat voor welzijn, productiviteit en werkplezier. Lees wat een massage nog meer doet.

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Volgens TNO verzuimen zij 27% minder en zijn zij 18% productiever. Stoelmassage is een vitale secundaire arbeidsvoorwaarde. Neem het op in uw ARBO plan of in het Individueel Vitaliteit Budget. 

Of het nu om eenmalige, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bedrijfsmassages gaat of om stoelmassages bij een benefiet, hackathon, feest of congres, op de werkplek of op het strand, van onze stoelmassage op locatie service wordt iedereen altijd enthousiast!

Wij helpen graag bij de invulling van uw programma tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, Dag van de Leraar, Week van het Werkgeluk, Secretaressedag, Dag van de Verpleging, Week van de Werkstress of tijdens een andere werkplezier dag. Bel om de mogelijkheden te bespreken. 

Iedereen geniet van een zen massagepauze op locatie

Bedrijfsmassage op locatie in heel Nederland stoelmassage pilot

Massage bij bedrijven

Ontspannen Ondernemen

U ontvangt een passend massage schema of de massages kunt u via het online reserveringssysteem moeiteloos tijdens de dag inplannen. 

Wij verzorgen overal in Nederland stoelmassages op locatie community manager Wereld NGO Dag dag van de arbeid week van de werkstress

Massage op locatie

Benefiet Bonus

Voor het geven van een stoelmassage is niet veel ruimte nodig. Wij nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement. 

event stoelmassage op locatie wereld radio dag amsterdam

Massage bij events

Extra Energie

Wilt u op meerdere locaties massages inplannen en de masseurs indoor of outdoor inzetten? Er zijn altijd masseurs in uw regio beschikbaar.

Maureen en haar enthousiaste team zijn zeer waardevol

Maureen en haar enthousiaste team zijn echt waardevol in ons Fit & Vitaal aanbod op onze vestiging (300 pers). De dagen dat we stoelmassage aanbieden zitten stampvol. Maureen is ook zeer prettig om mee samen te werken. Ze is pro-actief en zoekt altijd naar een oplossing. Fit & Vitaal consulent UWV Haaglanden

Marlies
Genieten

Het is genieten om met een stoelmassage te ontspannen tijdens de werkdag. En Maureen verstaat haar vak en doet dit vol passie en dat merk en voel je! Echt een aanrader voor iedereen!

Silvia
Maureen en haar collega's zijn zeer kundige masseurs.

Maureen en haar collega's zijn zeer kundige masseurs. De stoelmassage is een zeer ontspannende ervaring. Niet alleen door de goede techniek maar ook de fijne persoonlijkheden die je vertrouwen en rust geven.

Rogier
Neem plaats op de stoel van Maureen!

Nadat Maureen je onder handen heeft genomen, voel je je altijd een stukje lichter. Een stoelmassage van Maureen voelt goed en heel vertrouwd. En niet te vergeten, zeer deskundig.

Diana
Heerlijk even ontspannen!

Bij ons moet je er snel bij zijn als er weer stoelmassage is - en dat is niet voor niets! Een kwartier heerlijke ontspanning gewoon op het werk. Superfijn!

Chantal

Massage maakt het ‘feel good’ hormoon oxytocine aan.
Dit geeft een boost aan het zelfvertrouwen
en zorgt voor rust in het hoofd.

Wilt u meer informatie over een stoelmassage dag op het werk of voor regelmatige bedrijfsmassages, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!