Skip to content

Massage op locatie
Ontspanning binnen handbereik

Zoekt u de ideale pauze of powernap?
Wilt u stoelmassages op het werk introduceren?
Of als verrassing tijdens uw feest, congres of beurs aanbieden?
Cadeau geven als bedankje of als blijk van waardering?

De massage is over de kleding heen en kan overal worden gegeven.

Aandacht is ons kenmerk. Unplug yourself for a moment.

WIJ VERZORGEN MASSAGE OP LOCATIE CONFORM ONS Covid-19 protocol

Massage op locatie is de leukste werkdag

Stoelmassage brengt onmiddellijk ontspanning én geeft een vitaal gevoel! Hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en benen komen aan bod. De unieke Pitjit Tjampoer stoelmassage is samengesteld uit diverse massage technieken en de massage wordt altijd per persoon aangepast.

Het is bewezen dat een massage veel meer doet dan alleen stressreductie. Massage maakt gezonder, energieker, veerkrachtiger en bewuster! Het is een energie boost voor het personeel en staat voor welzijn, productiviteit en werkplezier. Lees wat een massage nog meer doet.

Of het nu om eenmalige, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bedrijfsmassages gaat of om stoelmassages bij een benefiet, hackathon, feest of congres, op de werkplek of op het strand, van onze massage op locatie service wordt iedereen altijd enthousiast!

Wij helpen graag bij de invulling van uw programma tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, Dag van de Leraar, Week van het Werkgeluk, Secretaressedag, Dag van de Verpleging, Week van de Werkstress of tijdens een andere happening. Bel om de mogelijkheden te bespreken. 

Iedereen geniet van een zen massage pauze op locatie

Bedrijfsmassage op locatie in heel Nederland

Massage bij bedrijven

Ontspannen Ondernemen

U ontvangt een passend massage schema of de bedrijfsmassage kunt u via het online reserveringssysteem moeiteloos tijdens de dag inplannen. 

Massageteam benefiet stoelmassage op locatie

Massage op locatie

Benefiet Bonus

Voor het geven van een stoelmassage is niet veel ruimte nodig. De massage teams nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement. 

Mooie locatie voor een stoelmassagedag tijdens evenement

Massage bij events

Extra Energie

Wilt u op meerdere locaties massages inplannen en ook meerdere masseurs indoor of outdoor inzetten? Er zijn altijd masseurs in uw regio beschikbaar.

Maureen en haar enthousiaste team zijn zeer waardevol

Maureen en haar enthousiaste team zijn echt waardevol in ons Fit & Vitaal aanbod op onze vestiging (300 pers). De dagen dat we stoelmassage aanbieden zitten stampvol. Maureen is ook zeer prettig om mee samen te werken. Ze is pro-actief en zoekt altijd naar een oplossing. Fit & Vitaal consulent UWV Haaglanden

Marlies Zuyderwijk
Genieten

Het is genieten om met een stoelmassage te ontspannen tijdens de werkdag. En Maureen verstaat haar vak en doet dit vol passie en dat merk en voel je! Echt een aanrader voor iedereen!

Silvia Versteegh
Masseuse met invoelend vermogen

Maureen is een masseuse met invoelend vermogen. Al bij de eerste afspraak voelt het of je haar al lang kent. Ze weet doeltreffend die gebieden aan te wijzen en te behandelen waar de knelpunten zitten. Als ik dan een nadeel moet noemen is dat ik regelmatig zo ontspande dat ik in slaap viel tijdens de massage ;).

Marco
Maureen en haar collega's zijn zeer kundige masseurs.

Maureen en haar collega's zijn zeer kundige masseurs. De stoelmassage is een zeer ontspannende ervaring. Niet alleen door de goede techniek maar ook de fijne persoonlijkheden die je vertrouwen en rust geven.

Rogier Duurkoop
Neem plaats op de stoel van Maureen!

Nadat Maureen je onder handen heeft genomen, voel je je altijd een stukje lichter. Een stoelmassage van Maureen voelt goed en heel vertrouwd. En niet te vergeten, zeer deskundig.

Diana Kleinjans
Topper in haar vak

Maureen is echt een topper in haar vak. ze straalt rust uit en ik kan me volledig ontspannen bij haar in de stoel. Al met al een echte aanrader!

Helena de Wit
Ik kijk alweer uit naar de volgende massage

Elke keer als ze is geweest, kijk ik alweer uit naar de volgende massage. Met een heerlijk muziekje en aroma erbij voelt het net of je in een wellness omgeving zit. En als je wil dat de massage harder of zachter is, is dat ook geen probleem.

Ilona
Heerlijk even ontspannen!

Bij ons moet je er snel bij zijn als er weer stoelmassage is - en dat is niet voor niets! Een kwartier heerlijke ontspanning gewoon op het werk. Superfijn!

Chantal

Massage maakt het ‘feel good’ hormoon oxytocine aan.
Dit geeft een boost aan het zelfvertrouwen
en zorgt voor rust in het hoofd.

Wilt u meer informatie over een stoelmassage dag op het werk of voor regelmatige bedrijfsmassages, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!