Skip to content

Stoelmassage Zwolle
Onze handen masseren overal

Ontdek de voordelen van stoelmassage Zwolle en omgeving
Overijssel. De stoelmassages op locatie worden uitgevoerd
conform de richtlijnen van het RIVM.

De maatregelen zijn opgesteld om op een veilige manier
massage in uw bedrijf en bij uw evenement te kunnen geven.

Prettig & Professioneel.

Stoelmassage in Zwolle en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Zwolle en omgeving zijn erg in trek. Wij verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat. Motto: Say yes to de-stress!

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Stoelmassage Zwolle, Enschede
‘Ik hoor alleen maar positieve berichten’.

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!