Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Zwolle

Ongekend populair

International clients click here.

Het stoelmassage Zwolle team staat graag voor u klaar.

Voor een werkomgeving waar de balans tussen inspanning en ontspanning perfect is.

Plan een powernap en ga daarna weer fit en fris aan de slag.

Bel Maureen 070-7370261 of 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

In Zwolle en omgeving zijn onze stoelmassages erg geliefd. Een preventieve en ontspannende stoelmassage bij bedrijven is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Iedereen wordt blij van een massage op de werkvloer. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit.

Vergroot met een stoelmassage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten verminderen klachten. De professionele masseurs helpen graag mee aan het creëren van een vitaal en gezond werkklimaat.

Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. Om een stoelmassage te kunnen geven, is een vrije werkruimte van 3x3m al voldoende. Er is altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

vrouwendag stoelmassage zwolle

Stoelmassage zwolle

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker in de historische binnenstad van Zwolle met de leuke Sassenstraat en de Grote Markt en het is een rustmoment tijdens events in IJsselhallen Zwolle of Evenementenhal Hardenberg en tijdens bedrijfsbijeenkomsten bij ondernemingen in Zwolle en omstreken. 

Jaarlijks zorgt het stoelmassage Zwolle team voor de nodige ontspanning tijdens Wereldgezondheidsdag, de Nationale Onderwijs week, de Dag van de Doktersassistent en voor andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

werkgeluk & vitaliteit bij succesvolle ondernemingen

Vertrouwd & Vakkundig

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage eventmassage bedrijfsmassage nationale vrijwilligersdag Overrijssel zwolle
Overijssel stoelmassage valentijnsdag stoelmassage zwolle drenthe harderwijk

doeltreffend & duidelijk

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage groot effect in korte tijd

In Zwolle en omstreken is een stoelmassage op locatie een heerlijke en ontspannende pauze om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht.

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw bedrijf in het centrum van Zwolle of Deventer gevestigd, op een bedrijventerrein in Hattem of Wezep, of hebt u een onderneming in Hardenberg, Kampen, Zwartsluis, Ommen of in een andere plaats? Wij komen overal.

Wilt u meer informatie over massages bij uw organisatie, tijdens uw event of tijdens een vitaliteit of werkplezier dag? Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

vitaliteit stoelmassage themadag en vitaliteitsweek blue monday werkregio WEEK VAN DE HSP stoelmassage zuid-holland zwolle delfzijl heerenveen delft

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten is het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage zwolle

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!