Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Zuid Holland

Ontspannen en blije medewerkers

International clients click here.

Ontspannen tijdens een stoelmassagedag op het werk of bij een evenement.

Voor werkplezier, vrolijke medewerkers en blije bezoekers.

Het professionele stoelmassage team in Zuid-Holland is op alle dagen beschikbaar.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Onze stoelmassages in Zuid-Holland zijn erg populair. De masseurs helpen graag om waardevol personeel gezond, blij en vitaal te houden. Ruim 17,5 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. 

De ontspannende massage is het relax moment dat tijdens een drukke werkdag door medewerkers en bezoekers zeer wordt gewaardeerd. Stoelmassage is laagdrempelig omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Zuid Holland is, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage zuid-holland bhv dag nationale onderwijs week leeuwarden nijmegen venlo tilburg ede deventer hengelo zaanstad delft

even heerlijk ontspannen

De masseurs komen op locatie tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, de Dag van de Leraar, de Week van de Werkstress en bij andere bijzondere momenten. Stoelmassage is een echte publiekstrekker en een waardevolle toevoeging tijdens events in Zuid-Holland. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Onze stoelmassages dragen bij aan het welzijn van werknemers. Een ontspannende en preventieve massage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Blije medewerkers zijn creatiever, zelfverzekerder en werken beter samen. Zij ervaren meer werkplezier én blijven bewust van hun lichaam en werkhouding waardoor het ziekteverzuim afneemt. 

De massage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

Internationale vrouwendag almelo kampen

stoelmassage op locatie zuid holland

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Den Haag, op het strand in Scheveningen, Kijkduin, Monster of Noordwijk, in Rijswijk, De Lier, Naaldwijk, Gouda of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage op locatie wereld ngo dag van de lach stoelmassage zuid-Holland nijmegen apeldoorn
dag van de houding amersfoort

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage vitaliteitsweken & themadagen

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij komen op locatie overal in Zuid-Holland.

Den Haag | Delft | Alphen aan den Rijn | Dordrecht

Leiden | Rotterdam | Capelle aan den IJssel | Vlaardingen

Westland | Krimpen aan den IJssel | Gorinchem | Zoetermeer

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassages in zuid-holland

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!