Skip to content

Stoelmassage Zeeland
In korte tijd een turbo boost

Stoelmassage in Zeeland en in Vlaanderen. Onze masseurs wonen
en werken overal. Wij komen naar u toe. Maakt niet uit waar. Leiden,
Amersfoort, Dordrecht, Enschede, Harlingen, Roermond, Den Bosch,
Zutphen, Middelburg, Hilversum, Deventer, Nijmegen of België.

Wij komen overal!

Ervaar onze stoelmassage zelf. 

Stoelmassage in Zeeland en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages zijn in Zeeland en in België geliefd. Wij verzorgen in de regio massages op het werk en stoelmassages bij events. Bezoekers van een evenement kunnen even bijkomen van alle drukte en vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Motto: A healthier and more energized workplace!

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Stoelmassage Zeeland, Aardenburg
'Stoelmassage voor Sinterklaas. Een dubbel kadootje'.

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!