Stoelmassage Zeeland - Vitaal en Gezond

Stoelmassage Zeeland is een effectieve manier om werkplezier en vitaliteit op de werkvloer te bevorderen. Bij evenementen is een massage heerlijk om tot rust te komen. Iedereen wordt blij van een massage.

Op de werkvloer heeft blij zijn een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit. En bij events gaat iedereen met een glimlach weer verder. Onze werkregio is ook Vlaanderen.

Stoelmassage Zeeland

Information for our international clients click here.

Door een vitaliserende en ontspannende stoelmassage voelen medewerkers zich fitter en hebben zij minder last van arm-, rug-, nek- en schouderklachten. Samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten verminderen werkgerelateerde klachten. 

Tevreden medewerkers besparen de onderneming op de lange termijn geld en hebben meer werkplezier. Investeren in vitaliteit verdient zich snel terug. Bedrijfsmassage past in het ARBO-plan én past als onderdeel in een Individueel Keuzebudget (IKB) of een Individueel Vitaliteitsbudget (IVB).

zeeland voordelen reserveren stoelmassage assen contact Dag van het veilige magazijn fiscaal voordeel

Binnen onze werkwijze staan preventie en kwaliteit voorop. Stoelmassage helpt ondernemingen een gezond en vitaal werkklimaat te bereiken en te behouden. De massage vermindert ziekteverzuim en draagt bij aan gemotiveerde en energieke medewerkers.

Voor een evenement kunt u kiezen uit stoelmassages van 15 tot 30 minuten. De stoelmasseurs komen naar uw locatie en nemen alle werkbenodigdheden mee. Een korte stoelmassage ofwel powernap tussendoor is prettig om daarna weer fris de dag te vervolgen.

Een werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Bij beurzen en bijeenkomsten is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage Zeeland Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker en ontspanningsmoment bij evenementen in de Zeelandhallen in Goes, tijdens feesten in de pittoreske dorpjes, bij bedrijven in het centrum van Middelburg of Vlissingen, bij events aan het strand in Zoutelande, Zierikzee en Renesse en tijdens bedrijfsfeesten en sportevents. 

De stoelmassages op locatie in Zeeland kunnen ook worden gereserveerd tijdens de Dag van de Mantelzorg, de Internationale Dag van de Lach, de Dag van het Werkplezier in de Zorg en voor vele andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Zeeland bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevenement of voor een vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

dag van de huisarts zeeland stoelmassage op locatie als cadeau dag van de doktersassistente wereldgezondheidsdag

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Zeeland is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage zeeland reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw bedrijf gevestigd in het centrum van Goes of Middelburg, op een bedrijventerrein in Vlissingen of Terneuzen of hebt u een onderneming in Domburg, Zierikzee, Renesse, Aardenburg of Oostburg?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!