Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Zeeland

De maatregel tegen werkstress

International clients click here.

Werkplezier & Vitaliteit zijn belangrijke factoren bij succesvolle ondernemingen.

Stoelmassage helpt om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen.

De professionele masseurs komen naar uw bedrijf – ook in regio Vlaanderen.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Stoelmassage is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Iedereen wordt blij van een massage op het werk. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. 

Stoelmassage is erg populair. De masseurs helpen graag om waardevol personeel gezond, blij en vitaal te houden. Ruim 17,5 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Zeeland of in Vlaanderen is gevestigd, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

rsi dag stoelmassage VLAANDEREN roermond

heerlijk ontspannen

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens events in Zeeland. Het is een echte publiekstrekker bij evenementen in de Zeelandhallen in Goes, tijdens feesten in de pittoreske dorpjes, bij bedrijven in het centrum van Middelburg of Vlissingen, bij events aan het strand in Zoutelande, Zierikzee en Renesse en tijdens bedrijfsfeesten en sportevents. 

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Het is belangrijk om in een werkomgeving te werken waar de balans tussen inspanning en ontspanning perfect is. Vergroot met een stoelmassage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten verminderen klachten. 

De massage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

dag van de huisarts stoelmassage op locatie als cadeau dag van de doktersassistente wereldgezondheidsdag middelburg

stoelmassage op locatie zeeland

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Vlissingen, op het strand in Zoutelande, in Terneuzen, Goes, Aardenburg, Hulst, Oostburg, Middelburg, Sluis of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

gewoon goed geregeld

Doeltreffend & Duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage zeeland - belgië
Dag van de Jeugdprofessional dag van de mantelzorg terneuzen

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage vitaliteitsweken & themadagen

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

themadagen & Vitaliteitsweken

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij verzorgen stoelmassage op locatie overal in Zeeland en Vlaanderen.

Goes | Zierikzee | Hulst | Renesse | Zoutelande

Vlissingen | Middelburg | Domburg | Borsele | Sluis

Terneuzen | Cadzand | Breskens | Yerseke | Aardenburg

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage zeeland

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!