Stoelmassage Vlaardingen - Vitaal en Gezond

Stoelmassage Vlaardingen is een effectieve manier om werkplezier en vitaliteit op het werk te bevorderen. Bij evenementen is een massage heerlijk om tot rust te komen. Iedereen wordt blij van een massage.

Op de werkvloer heeft blij zijn een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit. En bij events gaat iedereen met een glimlach weer verder. Onze werkregio is heel Nederland.

Stoelmassage Vlaardingen

Information for our international clients click here.

Door een vitaliserende en ontspannende stoelmassage voelen medewerkers zich fitter en hebben zij minder last van arm-, rug-, nek- en schouderklachten. Samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten verminderen werkgerelateerde klachten. 

Tevreden medewerkers besparen de onderneming op de lange termijn geld en hebben meer werkplezier. Investeren in vitaliteit verdient zich snel terug. Bedrijfsmassage past in het ARBO-plan én past als onderdeel in een Individueel Keuzebudget (IKB) of een Individueel Vitaliteitsbudget (IVB).

zeeland voordelen reserveren stoelmassage assen contact Dag van het veilige magazijn fiscaal voordeel

Binnen onze werkwijze staan preventie en kwaliteit voorop. Stoelmassage Vlaardingen helpt ondernemingen een gezond en vitaal werkklimaat te bereiken en te behouden. De massage vermindert ziekteverzuim en draagt bij aan gemotiveerde en energieke medewerkers.

Voor een evenement kunt u kiezen uit stoelmassages van 20 of 30 minuten. De stoelmasseurs komen naar uw locatie en nemen alle werkbenodigdheden mee. Een korte stoelmassage ofwel powernap tussendoor is prettig om daarna weer fris de dag te vervolgen.

Een werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te kunnen geven. Bij beurzen en bijeenkomsten is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage Vlaardingen Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Vlaardingen masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Wereld Radio Dag, Valentijnsdag, de Nationale Vitaliteitsweek of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Vlaardingen bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage Rotterdam Vlaardingen Wie wil hier nou niet masseren? Prachtig uitzicht. rotterdam vlissingen

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33 goes delft

In Vlaardingen en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Vlaardingen reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Vlaardingen of Rotterdam gevestigd, op een bedrijventerrein in Europoort of Hellevoetsluis of hebt u een bedrijf in Brielle, Maassluis, Spijkenisse, Schiedam of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!