Stoelmassage Venlo - Soepele spieren

Met stoelmassage venlo geeft u stress en klachten geen kans. Investeer in welzijn en werkplezier. Een ontspannen massage op het werk van 20 of 30 minuten verdient zich snel terug.

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Een stoelmassage is een interessant thema in het vitaliteitsbeleid, Individueel Keuze Budget of Individueel Vitaliteit Budget.

Stoelmassage Venlo

Information for our international clients click here.

De sleutel tot succes ligt in de energie en de passie van medewerkers. Een stoelmassagedag op het werk heeft voordelen voor werkgevers en is heerlijk voor werknemers. Medewerkers ervaren een hogere werktevredenheid en hebben minder last van werkstress.

Om werkstress te verminderen, is het van belang om in te zetten op dat waar werknemers energie van krijgen. Een stoelmassage in Venlo op de werkvloer verhoogt het gevoel van plezier, welzijn en geluk. Blije medewerkers zijn productiever, innovatiever en creatiever. Stoelmassage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. 

stoelmassage noord brabant venlo eindhoven fiets naar je werk dag nationale sportweek

Een eventmassage is een fantastische tool om bezoekers of medewerkers een relax moment tijdens een drukke bijeenkomst aan te bieden. Een stoelmassage op locatie wordt over de kleding heen gegeven. Keuze uit 15, 20 of 30 minuten.

Een massage is voor jong en oud. Een prettige onderbreking op de dag voor lichaam en geest om daarna vrolijk en vol energie weer aan de slag te gaan. Bedrijfsmassage in Venlo en omstreken kan overal op locatie worden gegeven.

Tijdens vitaliteitsdagen of bedrijfsfeesten is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage Venlo Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Venlo masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Nationale Vitaliteitsweek, de Landelijke dag van de Preventie Assistent of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Venlo bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

alphen aan den rijn eindhoven hoorn deventer heerenveen wat is stoelmassage massage op het werk stoelmassage en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Venlo en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Venlo reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Venlo of Venray, op een bedrijventerrein in Roermond of Weert of hebt u een bedrijf in Sevenum, Horst, Tegelen, Maasbree, Baarlo, Thorn of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!