Stoelmassage teamdag - Een zen moment

Stoelmassage tijdens een teamdag is een ontspannende massage van 20 of 30 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement.

U ontvangt een passend massageschema of gebruik de online reserveringsagenda. Het enige dat u hoeft te regelen, is een werkruimte van 3x3m en een gratis parkeerplaats. Bel voor meer info.

Stoelmassage teamdag

Information for our international clients click here.

Al meer dan 15 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. Wij verzorgen massages bij bedrijven en tijdens evenementen. Onze werkregio is heel Nederland.

Stoelmassage tijdens een teamdag is vooral gemakkelijk omdat het over de kleding heen wordt gegeven. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. De massage duurt 20 of 30 minuten. Als powernap wordt het zeer gewaardeerd. Bovendien vinden bezoekers van events het heerlijk om even te kunnen ontspannen!

stoelmassage teamdag zuid holland

Alle deskundige masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in uw regio beschikbaar. Alle dagen van de week komen wij met plezier bij u langs om ontspannende stoelmassages te verzorgen.

Wij helpen graag om uw waardevol personeel gezond en vitaal te houden. Een stoelmassage verbetert de lichamelijke conditie en voorkomt RSI klachten door overbelasting en klachten aan nek, schouder en rug door een ongemerkt verkeerde werkhouding. Kortom minder stress en meer werkplezier! 

Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat, meerdere locaties én meer masseurs, wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. Wilt u meer weten over stoelmassage op het werk of tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

bedrijfsmassage teamdag Eventmassage

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33 goes delft

Tijdens een teamdag is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage teamdag reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Is u teamdag in Groningen, Deventer, Nijmegen, Venlo of Den Helder? Of in Goes, Hengelo of Aalsmeer? Wij komen op locatie in heel Nederland. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar.

Wilt u meerdere masseurs op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd inzetten? Geen probleem, de logistieke organisatie van de massages nemen wij graag voor u uit handen. Wij kennen de kneepjes van het vak!

Gewoon goed geregeld

error: Content is protected !!