Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Rotterdam

Extra ontspannende bonus

International clients click here.

Stoelmassage op locatie in Rotterdam en omgeving.

Wij werken met TOP masseurs die het masseren in hun vingers hebben. 

Kies voor kwaliteit en ervaring! Feel Fit & Work Well. 

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Onze stoelmassages in Rotterdam en omgeving zijn erg in trek. Professionele masseurs verzorgen bedrijfsmassages bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven in de regio Rotterdam. Stoelmassages zijn gemakkelijk op het werk te organiseren omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd en een vrij werkruimte van 3x3m is al voldoende. Ontdek de positieve invloed van onze massages. 

Massage op het werk biedt veel voordeel en gemotiveerde en blije medewerkers maken bedrijven groot. Een ontspannende powernap op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. 

Het stoelmassage Rotterdam team komt overal! Meerdere masseurs kunnen tegelijkertijd en op verschillende locaties worden ingepland. Of het nu om eenmalige of doorlopende opdrachten gaat wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. Onze backoffice is 7 dagen per week bereikbaar. De stoelmasseurs helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden.

Mooie locatie voor een stoelmassagedag tijdens evenementdag van de arbeid capelle aan den ijssel

Stoelmassage Rotterdam

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging en een heerlijk ontspanningsmoment. Het is een echte publiekstrekker bij events in de Van Nelle Fabriek, Universiteit of Hoge School, bij beurzen of vergaderingen in Rotterdam Ahoy, in de Koopgoot, Lijnbaan, Coolsingel of Beursplein, bij de Port of Rotterdam of bij bedrijfsfeesten en sportevents. 

De stoelmassage Rotterdam masseurs worden frequent voor de nodige ontspanning ingehuurd, ook tijdens de Dag van het Werkplezier in de Zorg, de Dag van de Arbeid, tijdens Kerst & Oudjaar bedrijfsfeesten en bij vitaliteitsweken en werkplezier dagen. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

stoelmassage ontspanning na inspanning

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

Evenement stoelmassage Maureen Kessing
Ondernemen & Masseren met plezier week van het werkgeluk

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

ontspanning voor duurzame inzetbaarheid

In Rotterdam en omstreken is een massage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Een preventieve en rustgevende massage op de werkvloer is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie. Is uw onderneming in het centrum van Rotterdam, in de haven of in de Spaanse Polder gevestigd of op een bedrijventerrein in Capelle aan den IJssel, Hoeksche Waard, Vlaardingen, Lansingerland of op één van de Zuid-Hollandse eilanden? Het maakt niet uit waar, wij komen overal en hebben altijd masseurs beschikbaar. 

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Wilt u meer informatie over onze massages in Rotterdam bij uw bedrijf, tijdens uw evenement of voor een werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Massage op het werk. Stoelmassage rotterdam

Masseren is ons vak - aandacht ons kenmerk

Reserveer onze stoelmasseurs tijdens de vitaliteitsweek of themadag.  

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |  Flevoland  |  Gelderland  | Overijssel  | Utrecht  |  Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht is ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage Rotterdam

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!