Personeelsfeest
Ontspannen stoelmassage

Wij verzorgen ontspannende stoelmassages tijdens personeelsfeesten in heel Nederland. De massage kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.

Is uw bedrijfsfeest op meerdere locaties én wilt u veel masseurs inplannen? Wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Bel 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33 voor meer info.

Personeelsfeest stoelmassage op locatie

Information for our international clients click here.

Al meer dan 15 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. Wij verzorgen massages tijdens personeelsfeesten en andere evenementen. Onze werkregio is heel Nederland.

Medewerkers vinden het heerlijk om tijdens het personeelsfeest even te kunnen ontspannen! Onze stoelmassage op locatie service wordt geheel afgestemd op uw wensen. Een stoelmassage is laagdrempelig omdat het over de kleding heen wordt gegeven. De massage duurt 15 of 20 minuten. 

Personeelsfeest Join ons team. Massage op het werk.Werkregio Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Alle deskundige masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in uw regio beschikbaar. Alle dagen van de week komen wij met plezier bij u langs om ontspannende stoelmassages te verzorgen.

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Wij werken conform een privacy-, gezondheids- en hygiëneprotocol en met de masseur is een overeenkomst van opdracht conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) afgesloten. 

– Onze offerte is maatwerk gebaseerd op uw wensen en op het aantal deelnemers.
– De informatie over en de organisatie van de massages regelen wij voor u.

Het enige wat u hoeft te regelen is een geschikte werkruimte en een gratis parkeerplaats. 

Geweldig stoelmassage personeelsfeest

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Is uw bedrijf gevestigd in Zutphen, Deventer, Nijmegen of Den Helder? Of in Goes, Hengelo of Venlo? Wij komen op locatie in heel Nederland. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar.

Wilt u meerdere masseurs op diverse locaties en/of verschillende dagen tegelijkertijd inzetten? Geen probleem, de logistieke organisatie van de massages nemen wij graag voor u uit handen. Wij kennen de kneepjes van het vak!

Gewoon goed geregeld

error: Content is protected !!