Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Overijssel

Vitale medewerkers

International clients click here.

U wilt het personeel een ontspannende stoelmassage aanbieden.

Dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Door jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Investeer in werkplezier en blije medewerkers. Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Tijdens een massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. Even helemaal ontspannen om daarna weer gemotiveerd de werkdag te vervolgen. Met stoelmassages bij uw bedrijf zorgt u ervoor dat medewerkers bewust blijven van hun lichaam en hun werkhouding. 

Tijdens een korte massage – de zogenaamde powernap – worden nek, schouders, rug en armen zonder olie over de kleding heen gemasseerd. Massage op het werk is voor bedrijven om verschillende redenen interessant. Het leidt aantoonbaar tot afname van werkgerelateerde klachten zoals RSI en stress waardoor ook het risico op kortdurend ziekteverzuim vermindert. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Overijssel is, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

overijssel stoelmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

De masseurs komen op locatie tijdens de Dag van het Veilige Magazijn, de Dag van de Luchtverkeersleider, de Week van de Werkstress en bij andere bijzondere momenten. Stoelmassage in Overijssel is een echte publiekstrekker en een waardevolle toevoeging tijdens events. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Onze stoelmassages dragen bij aan het welzijn van werknemers. Een ontspannende en preventieve massage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Blije medewerkers zijn creatiever, zelfverzekerder en werken beter samen. Zij ervaren meer werkplezier én blijven bewust van hun lichaam en werkhouding waardoor het ziekteverzuim afneemt. 

De massage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

dag van de leidster stoelmassage ede almelo

stoelmassage op locatie overijssel

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Enschede, Zwolle of Deventer, op een bedrijventerrein in Hengelo, Oldenzaal of Almelo, in Kampen, Ommen, Steenwijk of Zwartsluis of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

wandel naar je werk dag overrijsel goes emmen
Vitaliteitsweek overijssel internationale zelfzorg dag stoelmassage almelo

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage vitaliteitsweken & themadagen

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij verzorgen stoelmassage op locatie overal in Overijssel.

Zwolle | Deventer | Kampen | Delden | Holten | Wierden

Enschede | Hengelo | Almelo | Dedemsvaart | Raalte

Hellendoorn | Slagharen | Wijhe  | Borne | Hardenberg

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage overijssel

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!